"Πράσινος" ο Μπανκς

Σας είχαμε ενημερώσει από χθες το βράδυ πως ο Παναθηναϊκός δεν θα αργούσε να βρει τον αντικαταστάτη του Χίλτον Άρμστρονγκ. Οι "πράσινοι" κινήθηκαν με μεγάλη ταχύτητα καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπανκς (31, 1.86), ο οποίος έρχεται για να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού αναμένεται να φτάσει άμεσα στη χώρα μας προκειμένου να ενσωματωθεί στην "πράσινη" αποστολή και δώσει

άμεσα λύσεις στη λειτουργία της περιφέρειας.

Who is who

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού είναι 31 ετών και με ύψος 1μ86 αγωνίζεται στις δύο θέσεις των γκαρντ. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νεβάδα με το οποίο είχε κατά μέσο όρο 18.1 πόντους, 4.3 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ κατά τη διετή παρουσία του στην ομάδα.

Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ αποτελώντας επιλογή των Μέμφις Γκρίζλις στο Νο13 του Ντραφτ του 2003. Από τότε και μέχρι τη σεζόν 2010-'11 αγωνίστηκε στον "μαγικό κόσμο" με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Μαϊάμι Χιτ, Φοίνιξ Σανς και Τορόντο Ράπτορς έχοντας στο ενεργητικό του συνολικά 348 παιχνίδια. Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν το 2005-'06, οπότε και με τα χρώματα των "Λύκων" της Μινεσότα σκόραρε 12 πόντους.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο ΝΒDL με τα χρώματα των Αϊντάχο Σταμπίντ μετρώντας 17.9 πόντους, 5 ασίστ, 1.7 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Scouting report

Πρόκειται για έναν αρκετά γρήγορο παίκτη που διαθέτει αξιόπιστο σουτ, κυρίως όταν είναι εν στάσει, αφού μετά από ντρίμπλα δεν είναι εξίσου εύστοχος. Διακρίνεται για την αποδοτικότητά του στην πίεση πάνω στην μπάλα και την αμυντική του αφοσίωση, αλλά, τέλος, είναι επιρρεπής στο λάθος.

{video1}

Keywords
Τυχαία Θέματα