«Πράσινος» μεν, δανεικός στην Ενισέι δε, ο Ντι Τζέι Κούπερ

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να... ξεψαχνίζει την αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ξένων, με τους «πράσινους» να κινούνται μέσω των υποδείξεων του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος από την πλευρά του εξετάζει τις λίστες με τους υποψήφιους παίκτες.

Μία εκ των περιπτώσεων που έχει... προκρίνει ο Μαυροβούνιος προπονητής αλλά... για το μέλλον, είναι αυτή του Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος ξεχώρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ,

όντας ο κορυφαίος πασέρ της χρονιάς (6,5 ασίστ μ.ο.), ενώ κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου, αλλά και μια θέση στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν. Ο Ιβάνοβιτς τον έχει υπό τις οδηγίες του στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας, αφού ο Κούπερ έχει πάρει βοσνιακό διαβατήριο.

Ο Αμερικανός ακουγόταν πολύ καιρό όχι απλά ως υποψήφιος στόχος των νταμπλούχων, αλλά και ως... κλεισμένος, κάτι το οποίο ισχύει, αλλά δεν θα τον κάνει κάτοικο ΟΑΚΑ για τη σεζόν 2014/2015, όπως υποστηρίζει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος David Pick. Ο 24χρονος γκαρντ έχει συμφωνήσει μεν για τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο για ένα χρόνο θα αγωνιστεί στην ρωσική Ενισέι, η οποία συμμετέχει στην VTB League και στο EuroChallenge της FIBA.

Από την συγκεκριμένη περίπτωση προκύπτει πως οι νταμπλούχοι θα πάνε για άλλον παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, που θα έρθει μαζί με τον Εϊ Τζέι Σλότερ για να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας.

Φυσικά πολλά θα κριθούν από την έκβαση της υπόθεσης του Νικ Καλάθη, για τον οποίο πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό...

Keywords
Τυχαία Θέματα