«Πράσινος»... 100% ο Τζέιμς!

Ο Μάικ Τζέιμς αποτέλεσε στις 3 Ιουλίου, το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να προκαλούν εκ νέου αίσθηση, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχαν υπογράψει με τον Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός γκαρντ, όμως, δεν ήταν ολοκληρωτικά παίκτης του «Εξάστερου», μιας και στο συμβόλαιό του προβλεπόταν ρήτρα αποδέσμευσης στο ΝΒΑ, ώστε ο πρώτος να έχει τη δυνατότητα να βρει συμβόλαιο στο «μαγικό κόσμο».

Η

αναζήτησή του αυτή, είχε ημερομηνία λήξης την 5η Αυγούστου και είναι αλήθεια, πως ο ίδιος δε βρέθηκε κάποια στιγμή κοντά σε κάποια ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, μην ανησυχώντας ουσιαστικά τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Η προθεσμία αυτή παρήλθε και ο Τζέιμς είναι... κατά 100% πλέον παίκτης του «τριφυλλιού», αν και ο ίδιος είχε αποδεχθεί το δεδομένο, ότι η σεζόν θα τον έβρισκε στην Αθήνα, μην κρύβοντας την ανυπομονησία του να παίξει μπροστά στο «πράσινο» κοινό.

Με αυτό τον τρόπο, η δυναμική ενίσχυση με τρεις εγνωσμένης αξίας Αμερικανούς, καθώς πέραν του Σίνγκλετον έχει αποκτηθεί και ο Κέι Σι Ρίβερς, αποτελεί γεγονός για τον Παναθηναϊκό, δημουργώντας μία τρομερή «φαρέτρα» στα χέρια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα