Πλησιάζει η… March Madness!

Οσο πλησιάζει ο μήνας της κορύφωσης για το Κολεγιακό Μπάσκετ των ΗΠΑ (NCAA), η λεγόμενη «March Madness», που θα αρχίσει στις 18 Μαρτίου 2014 με τη συμμετοχή των κορυφαίων 68 ομάδων και θα καταλήξει στην ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή (7 Απριλίου 2014), τα τμήματα μάρκετινγκ της διοργανώτριας αρχής, των Περιφερειών και των Κολεγίων θα παίρνουν «φωτιά»…

Ηδη το διαφημιστικό για την Big East είναι έτοιμο.

Και όταν μιλάμε για Big East Tournament, πρόκειται για το πιο ξακουστό τουρνουά, το οποίο διεξάγεται ανελλιπώς από το 1983 στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν», έχοντας αναδείξει… υπερ-παίκτες του ΝΒΑ.

Ενας από αυτούς είναι ο Πατ Γιούιν, δις MVP του τουρνουά (1984 και 1985) με το Τζόρτζταουν. Ο δεύτερος που έχει καταφέρει να πάρει διαδοχικούς τίτλους Πολυτιμότερου Παίκτη είναι ο Πέιτον Σίλβα του Λούιβιλ (2012 και 2013), που όμως αγωνίζεται στην D-League. Το φετινό τουρνουά αρχίζει στις 12 Μαρτίου 2014 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Fox Sports 1.

Ρίξτε μια ματιά και στο Top 5 των Freshmen (Πρωτοετών) της περιφέρειας ACC και φρεσκάρετε τις γνώσεις σας. Οπως θα διαπιστώσετε, υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών για τους… καλά μυημένους στο αμερικανικό μπάσκετ!

Keywords
Τυχαία Θέματα