Πήρε Κίσσα, επέστρεψε ο Γεωργανάς

Την απόκτηση του Κώστα Κίσσα, ανακοίνωσε η Καλαμάτα. Η «Μαύρη Θύελλα», κατάφερε να φέρει στις τάξεις άλλον ένα παίκτη γνώριμο στο μεσσηνιακό μπάσκετ, με τον 27χρονο γκαρντ να έχει αγωνιστεί νωρίτερα σε Ποσειδώνα, Καλαμάτα 80, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Άτλαντα Καλαμάτας και ΓΣ Μεσσήνης, αποτελώντας σημαντική λύση στην περιφερειακή γραμμή.

Μαζί του, βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας και

ο Σπύρος Γεωργανάς, ο οποίος επιστρέφει από το δανεισμό του στον Ακάδημο, με στόχο οι κορυφαίοι παίκτες της περιοχής να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα σταθεί ανταγωνιστικά στην νέα Γ' Εθνική.

Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Καλαμάτα BC ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου γκαρντ Παναγιώτη Κίσσα και τον καλωσορίζει στην οικογένειά της. Ο Κίσσας ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Ποσειδώνα Καλαμάτας και συνέχισε σε Καλαμάτα 80, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Άτλαντα Καλαμάτας και ΓΣ Μεσσήνης.

Ταυτόχρονα, την απόκτηση ενός αθλητή που θεωρούνταν κι ήταν πρακτικά μέλος της. Ο Σπύρος Γεωργανάς, που αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ακάδημο στην ομάδα μας τη προηγούμενη σεζόν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Καλαμάτα BC. Αισθανόμαστε υπερήφανοι και ικανοποιημένοι που συνεχίζει κοντά μας»
Keywords
Τυχαία Θέματα