Πήρε και Βαν Όοστρουμ ο Κόροιβος! (vids)

Συνέχεια στο «μπαράζ» μεταγραφών, όπου έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες, δίνει ο Κόροιβος, ο οποίος απέκτησε και τον Ντέβον Βαν Όοστρουμ. Ο Ιρλανδός γκαρντ, γίνεται ακόμη ένας από τους ξένους που θα ενισχύσουν το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου, όντας ο τέταρτος κατά σειρά, μετά τους Κεν Μπράουν, Τοντ Γκότσερ και Τζος Ρίτσαρντ, σε μία περίοδο όπου η ομάδα της Ηλείας έχει επιδείξει αξιοσημείωτη κινητικότητα στο μεταγραφικό «παζάρι».

Ο Βαν Όοστρουμ ήταν από τους ξένους που είχαν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο περασμένο πρωτάθλημα

της Basket League, φορώντας την φανέλα του Αρκαδικού και αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών του στη γενναία προσπάθεια για σωτηρία, χωρίς ωστόσο αυτή να επιτευχθεί, με τον... Κόροιβο να κερδίζει τους Αρκάδες στο «νήμα». Τώρα, ο 23χρονος παίκτης δείχνει πως θα παραμείνει κάτοικος Πελοποννήσου, μετακομίζοντας ωστόσο από την Τρίπολη στην Αμαλιάδα, με τον Καλαμπάκο να τον έχει ξεχωρίσει μεταξύ των έξι ξένων που επιθυμεί να έχει στο ρόστερ του.

Η στατιστική του, επιβεβαιώνει την πολύ καλή του χρονιά με την ομάδα από την Τρίπολη, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 9.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά αγώνα, με την απομάκρυνσή του από τον Αρκαδικό, να δίνει την ευκαιρία στον Κόροιβο να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα