Πέττας:«Θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή»

Ο Προμηθέας Πατρών είναι πανέτοιμος για να αντιμετωπίσει τον Φάρο Κερατσινίου στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης των φετινών πλέι οφς της Α2.Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά απέκλεισαν τον Εθνικό, στην πρώτη φάση, και το Σάββατο (11/06, 19.00) θα τεθούν αντιμέτωποι με το συγκρότημα του Ανδρέα Πολέμη στο «Π. Νικολαΐδης».Οι γηπεδούχοι προηγούνται ήδη 2-0,με την άνοδο στην Βasket League κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ο Νίκος Πέττας με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», θυμήθηκε το συγκλονιστικό ματς με τους Πειραιώτες στο κλειστό του Εσπέρου

στην Καλλιθέα και το τρίποντο του Βλάντο Πέτροβιτς.

«Μόλις έδωσα του Βλάντο την πάσα, σήκωσα τα χέρια μου ψηλά και πανηγύρισα πριν καν σουτάρει. Δεν ξέρω πώς, αλλά ήμουν σίγουρος μέσα μου ότι θα ευστοχούσε», παραδέχθηκε αρχικά, για να προσθέσει:. «Πιστεύω ότι κάναμε κατάθεση ψυχής και πετύχαμε την πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία της ομάδας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και το τεχνικό τιμ του Προμηθέα για αυτό που συνέβη. Όμως, δεν τελειώσαμε εδώ, συνεχίζουμε τη μάχη και κόντρα στον Φάρο».

Όσον αφορά στο Φάρο Κερατσινίου, συμπλήρωσε: «Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν καλά η μία την άλλη. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη μετά και την πρόκριση επί του Εθνικού. Μπορεί ο Φάρος να έχει μείνει εκτός αγώνων για περίπου δέκα ημέρες, όμως δεν παύει να παραμένει επικίνδυνος και εξακολουθεί να έχει και το πλεονέκτημα στην σειρά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Θα πάμε βήμα βήμα. Τα πράγματα είναι δύσκολα, επειδή χάνουμε με 2-0 νίκες, αλλά εάν το πιστέψουμε όλα γίνονται. Ξέρω ότι το Σάββατο (10/06) θα έχουμε στο πλευρό μας και τους φιλάθλους μας. Αυτό αποτελεί μεγάλη βοήθεια για εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα