Περιστέρι - Πανιώνιος 69-91

Χωρίς να δυσκολευτεί στο παραμικρό, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει μία πολύ εύκολη νίκη απέναντι στο Περιστέρι εκτός έδρας με 91-69 και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, είχε σε πολύ καλή μέρα τους Νίκο Παππά, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Λάντον Μίλμπουρν, οι οποίοι έκαναν τα πάντα στο παρκέ και πήραν δύο εύκολους βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν

εξ αρχής δυνατά το παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα του αγώνα, χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Το Περιστέρι παρουσιάστηκε κακό σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να πάρει μία καλή διαφορά απέναντι στους γηπεδούχους από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε με 25-11 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Οι Γιάνκοβιτς, Παππάς και Μίμπουρν ήταν ασταμάτητοι για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που δεν κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο δεκάλεπτο και κατάφερε να ανεβάσει κι άλλο τη διαφορά απέναντι στο συγκρότημα του Τζίμη Κουστένη. Το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο να προηγείται με 50-27.

Η συγκεκριμένη τριάδα πάντως συνέχισε να πρωταγωνιστεί στο παρκέ και να κάνει ό,τι θέλει στον επιθετικό τομέα με τους παίκτες του Περιστερίου να μην μπορούν να τους ανακόψουν και να μειώσουν τη διαφορά. Οι Θορν και Μάντζαρης, προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλό για την ομάδα των δυτικών προαστίων, ωστόσο δεν κατάφεραν και πολλά, με αποτέλεσμα το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρωθεί με 77-51, υπέρ του Πανιωνίου.

Στο σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο, το οποίο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Έτσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε του Περιστερίου με 91-69 και πήρε ακόμη δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Τα δεκάλεπτα: 11-25, 27-50, 51-77, 69-91.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κουστένης): Παπαντωνίου 14 (2), Κομποδιέτας 2, Θορν 12 (3), Κανονίδης 10, Ψαρόπουλος, Μάντζαρης 1 (1), Ουίλιαμς 2, Χάινς 10, Πέτρουλας 5, Μελισσαράτος 3, Λάκκας, Ζούμπος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 4, Πέιν 5 (1), Αθηναίου 1, Κις 6, Μίλμπουρν 24 (4), Αθανασούλας, Μπατής 3, Γιάνκοβιτς 18 (3), Καββαδάς 2, Παππάς 25 (3), Αγραβάνης, Μπούκερ 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα