Περάσοβιτς: «Μπορεί να κατακτήσει την ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός»

Η Λαμποράλ Κούτσα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της εδρας της και να προκριθεί στο μεγάλο ραντεβού του Βερολίνου και να επιστρέψει μετά από το 2007 στο φαιναλ-φορ.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει η ομάδα των Βάσκων να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό με τον τεχνικό της ομάδας Βέλιμιρ Περάσοβιτς να θεωρεί πολύ δύσκολη την υπόθεση πρόκριση, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του.

Ο Κροάτης τεχνικός της Λαμποράλ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ικανός ακόμα και για την ευρωλίγκα δείγμα του πόσο υπολογίζει τους «Πράσινους».

Ζητώ συγγνώμη που η ομάδα έφτασε εδώ", είπε χαριτολογώντας ο Κροάτης προπονητής, ο οποίος σχολίασε ακολούθως πως "προφανώς δεν ήμασταν μεταξύ των φαβορί για να φτάσουμε στα playoffs". Παράλληλα, θέλοντας να καταδείξει την απειρία που υπάρχει στην ομάδα του από τέτοιου είδους αγώνες, είπε πως "πρόκειται για μία ευκαιρία που δεν είχαν πολλοί από τους παίκτες μας στο παρελθόν".

Όσο για τις πρώτες μάχες με τον Παναθηναϊκό; "Είναι η ώρα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final Four, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Η έδρα είναι πολύ σημαντική αφού στην Euroleague δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μακριά από αυτή. Θα δούμε τι θα γίνει...", ανέφερε για να ολοκληρώσει τα λεγόμενά του τονίζοντας πως το "τριφύλλι" έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να βρεθεί στο Final Four και να κατακτήσει τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του: "Ο Παναθηναϊκός έχει ρόστερ ικανό για να κατακτήσει την Euroleague. Είναι μια ομάδα που σκοράρει αρκετά μετά από κλέψιμο, μπορεί να χαλάσει τον ρυθμό του αντιπάλου με τον τρόπο που παίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα