Πεύκα... σε μια κλωστή

Κρίσιμες ημέρες για το μέλλον των Μαχητών είναι οι επόμενες, αφού θα κριθεί το αν ο Αρης θα ενεργοποιήσει την... υιοθεσία που έχει αποφασιστεί ή, θα αλλάξει πλάνα και θα μείνει «ξεκρέμαστη» η ομάδα των Πεύκων. Ο Νίκος Λάσκαρης και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει από καιρό το μοντέλο μιας θυγατρικής ομάδας στην Α2 που θα πηγαίνουν παίκτες για να βελτιώνονται και να επιστρέφουν έτοιμοι στον Αρη. Μόνο που τα πράγματα δεν αποδεικνύονται πολύ απλά. Υπάρχουν παίκτες του Αρη που δεν... ενθουσιάζονται στην προοπτική να παίξουν στην Α2

ως δανεικοί από την ώρα που έχουν στα χέρια τους ανάλογες προτάσεις από ομάδες της Α1 σε περίπτωση που δε μείνουν στον Αρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι... αντίπαλοι σε αυτή την υπόθεση με τους παίκτες τους, κάθε άλλο μάλιστα αφού την εξέλιξή τους επιθυμούν και έτσι αποφάσισαν να κάνουν έναν τελευταίο γύρο επαφών για να δουν αν θα προχωρήσει το σχέδιο. Αν υπάρξει σημαντική ανταπόκριση και φανεί προοπτική να φτιαχτεί ένας... δεύτερος Αρης, τότε θα προχωρήσει. Σε διαφορετική περίπτωση, ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του και τα Πεύκα τον... δύσκολο δικό τους. Τα ονόματα που «εμπλέκονται» σε αυτή την ιστορία είναι οι Δίπλαρος, Φλιώνης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης που μάλλον θα μείνει στον Αρη, Σαχπατζίδης που... παρακολουθείται από τον Αρη σε διάρκεια και ο Σταμπουλής τον οποίο θέλουν τα Πεύκα πληρωμένο από τον Αρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα