Πεδουλάκης: «Το μίνιμουμ 1,5 μήνα εκτός ο Παππάς»

Η ατυχία και η κακοδαιμονία φαίνεται ότι κυνηγούν τον φετινό Παναθηναϊκό, και αυτό το πεπρωμένο δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο Νίκος Παππάς. Έτσι στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης ενόψει του αυριανού (Παρασκευή 6/12, 21:30) κρίσιμου παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αποκάλυψε ότι ο διεθνής γκαρντ θα μείνει εκτός μίνμουμ για 1,5 μήνα.

«Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του. Είναι νέο παιδί. Είναι ο δεξιός αγκώνας. Μαζί με το γιατρό

μας θα φύγει στο εξωτερικό. Θα πάει σε ειδικό γιατρό που έχει ειδίκευση στον αγκώνα. Είναι σοβαρότερο απ' ότι είχε φανεί. Δεν μπορούμε να πούμε χρόνο, αλλά μίνιμουμ θα μείνει κοντά στον 1,5 μήνα εκτός. Θα πάμε στο γιατρό, θα δει τις εξετάσεις και θα δούμε. Θα είναι είναι μίνμουμ 1,5 μήνα εκτός, αλλά μπορεί και περισσότερο».

Στη συνέχεια μίλησε για τις περιπτώσεις των Στεφάν Λάσμε και Λουκά Μαυροκεφαλίδη, τονίζοντας για τον δεύτερο ότι θα βρίσκεται κανονικά στην 12αδα, και ότι αν χρειαστεί θα αγωνιστεί.

«Περιμένουμε τον Μαυροκεφαλίδη. Ταλαιπωρείται από μια ίωση και θα δοκιμάσει σήμερα, Αν έχει δυνάμεις θα είναι 12άδα αύριο. Αν χρειαστεί να βοηθήσει, θα παίξει. Ο Λάσμε θα είναι κοντά μας. Ειδικά με τον Μαυροκεφαλίδη σε αυτή την κατάσταση, ο Λάσμε, όπως και ναʼ ναι θα ʽναι μαζί μας».

Τελειώνοντας μίλησε για τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ όσο αφορά το παιχνίδι και την έκβαση του ήταν κατηγορηματικός...«επιβάλλεται να κερδίσουμε» ήταν η πρόταση του.

«Έχουμε ένα παιχνίδι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μας. Πρέπει να κερδίσουμε. Επιβάλλεται να κερδίσουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που παίρνει ενέργεια από την άμυνα. Η πρώτη γραμμή άμυνας του είναι πολύ δυνατή. Χρησιμοποιεί πολύ το φίσικαλ γκέιμ και προσπαθεί να-πάει αιφνιδιασμό. Βρίσκει ρυθμό μέσα από αυτό.

Ο Ερυθρός Αστέρας μάχεται συνέχεια και εκτός έδρας. Θεωρώ ότι οδηγός μας πρέπει να είναι το πρώτο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο στο Βελιγράδι ήμασταν αρκετά σοφτ. Στο δεύτερο μέρος δυναμώσαμε την άμυνά μας. Αυτό το ματς πρέπει να είναι οδηγός μας. Τα προβλήματα συσπειρώνουν την ομάδα. Τα παιδιά το έχουν καταλάβει και θα είναι εκεί που πρέπει να είναι. Πρέπει να βγάλουμε μεγαλύτερη ενέργεια. Από κει και πέρα ποιοτικά είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα