Πεδουλάκης: «Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (Πέμπτη 2/1) στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική στο Τορ-16, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Αργύρης Πεδουλάκης, αναφέροντας ότι πρόκειται για μια ομάδα με δυνατή περιφέριεια, ενώ χαρακτήρισε ένα συν για τους Ιταλούς την έλευση του Χάκετ.

Οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη: «Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο είναι μια ομάδα η οποία βγάζει πολύ ενέργεια στο γήπεδο. Είναι πολύ δυνατή στην περιφέρεια. Οι επιθέσεις της γίνονται ως επί το πλείστον με βάση τα χαρακτηριστικά

του κάθε παίκτη της και το πως θα αποκτήσουν πλεονέκτημα από τις αθλητικές τους ικανότητες. Παίζουν πολύ στο ένας με έναν, έχουν παίκτες που είναι πολύ γρήγοροι και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα μας. Ο Χάκετ είναι ένα συν για αυτούς. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και κάνει ακόμα πιο ισχυρή την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Πρέπει να δουλέψουμε στην άμυνα μας, ώστε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες. Είναι η δεύτερη φάση της διοργάνωσης και θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν κάτοικος Μιλάνου, τόνισε: «Δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα του Top16. Παίζουν στην έδρα τους, το οποίο είναι καλό για αυτούς, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ της. Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο παίζει πολύ στο ένας με έναν καθώς έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το στιλ παιχνιδιού. Πρέπει όλοι μας να δούμε πως θα βοηθήσουμε ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι και πως είμαστε στον σωστό δρόμο για το υπόλοιπο της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα