Πεδουλάκης: «Ήμασταν πολυ σοβαροί»

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης από την εμφάνιση αλλά και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

«Νομίζω ότι στον σημερινό αγώνα ήμασταν

πάρα πολύ σοβαροί. Όπως ακριβώς έπρεπε να είμαστε» είπε ο Έλληνας τεχνικός για να συνεχίσει: «Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς, γιατί ήταν νοκ άουτ και έκρινε το αν θα συνεχίσουμε στην επόμενη φάση ή όχι. Το πιο σημαντικό στοιχείο της ομάδας μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Και αυτήν την φορά ήμασταν. Ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο όπου αναγκάσαμε το Ρέθυμνο να κάνει πολλά λάθη και να πάρουμε εμείς την διαφορά στο σκορ. Ακόμα, όμως δεν είμαστε έτοιμοι και θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα. Ωστόσο είναι αλήθεια ότι παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και ομαδικοί».

Ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολίασε και την εικόνα των νέων παικτών αλλά και την παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην δωδεκάδα: « Όλα τα παιδιά θέλουν δουλειά, ειδικά οι νέοι αν και φαίνεται πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Τον (Μαυροκεφαλίδη) τον βάλαμε στην δωδεκάδα προκειμένου να μπει στο κλίμα της ομάδας. Οι γιατροί θα μας πουν πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα