Πασκουάλ: «Σημαντική νίκη»

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε χαρούμενος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη, αναδεικνύοντας τη σημασία της, ενώ την απέδωσε στη συγκέντρωση των παικτών του καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτή τη νίκη. Ξέραμε πριν από το παιχνίδι πως θα ήταν πολύ δύσκολο βράδυ. Θέλαμε να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, όμως ήταν μια σημαντική

νίκη για εμάς».

Για το αν τον έχει εντυπωσιάσει κάτι στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ διαφορετική η ελληνική λίγκα σε σχέση με την ACB. Εδώ όλες οι ομάδες παίζουν πιο επιθετικά στην άμυνα. Οι παίκτες χρησιμοποιούν πιο πολύ τα χέρια σε σχέση με την Ισπανία. Ολες οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να πάρουν νίκες, γιατί όταν υπάρχει καλό επίπεδο συγκέντρωσης μπορεί να υπάρξει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οταν εμφανίζεσαι στο παρκέ χωρίς ενέργεια και συγκέντρωση όλα μπορούν να γίνουν».

Για την μεταγραφή του αντι-Γκιστ: «Θα δούμε. Ποτέ δεν μιλώ στα ΜΜΕ για αυτά που θα συμβούν πριν γίνει επίσημο».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς δήλωσε: «Πήραμε μια σπουδαία νίκη μέσα σε μια καυτή ατμόσφαιρα, απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Ξέραμε ότι ο Άρης είναι δυνατός μέσα στην έδρα του, αλλά τελικά ελέγξαμε τον ρυθμό και πήραμε την νίκη. Προερχόμασταν από δυο ήττες που πλήγωσαν τον εγωισμό μας, αντιδράσαμε σωστά και πήραμε την νίκη

Ήμασταν σε ένα περίεργο στάδιο από την απουσία του Γκιστ και την μόνιμη απουσία του Τζέιμς. Είχαμε κενά διαστήματα, αλλά βάλαμε δυο μεγάλα σουτ, ο Άρης αντέδρασε, έβαλε κάποια μακρινά τυχερά σουτ. Όταν παίζεις σε αυτήν την έδρα, θα έχεις κενά διαστήματα και έτσι μειώθηκε η διαφορά.

Όλοι είχαν καλές στιγμές και ο Κάμινγκς είχε ένα σερί με μακρινά σουτ και ο Μπάκνερ συνεργαζόταν καλά με τους υπόλοιπους. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να αντιδράσει η ομάδα και να είναι ο Άρης ανταγωνιστικός.

Θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη στον Τάσο Παπαδόπουλο, ένα παλικάρι από την οικογένεια του Παναθηναϊκού που έφυγε νωρίς, ένας μαχητής της εξέδρας και της ζωής».

Keywords
Τυχαία Θέματα