Πασκουάλ: «Μου αρέσει η νέα ομάδα του Παναθηναϊκού»

Στις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ομάδων του ΝΒΑ και της Ευρώπης, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ , ενώ μιλώντας για τη φετινή διοργάνωση της Ευρωλίγκας υποστήριξε ότι του αρέσει πολύ ο νέος Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

Για τις διαφορές μεταξύ ΝΒΑ και Ευρωλίγκας είπε: «Όλοι μιλούν

γι ‘αυτό, αλλά όλα αυτά είναι άποψη του καθενός. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι τι θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση. Πιστεύω ότι οι κορυφαίες ομάδες βρίσκονται στο NBA φυσικά. Αλλά πιστεύω επίσης ότι κάποιες ομάδες του ΝΒΑ δεν θα είναι σε θέση να κερδίσουν την Ευρωλίγκα. Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες παίζουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου, που τους επιτρέπει να παίξουν ακόμα και στο ΝΒΑ».

Ενώ για τη νέα σεζόν της Ευρωλίγκας που ξεκινά σε λίγες μέρες τόνισε: «Οι ομάδες που διατήρησαν τον ίδιο πυρήνα, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρμπαχτσε θα είναι ισχυρότερες σε σύγκριση με πέρσι. Το ίδιο ισχύει και για τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τηΜπαρτσελόνα. Μου αρέσει πολύ η νέα ομάδα που έχει φτιάξει ο Παναθηναϊκός. Νέοι με inside game που συνδυάζει σωματοδομή και ταλέντο. Θα παλέψουν για να βρεθούν και πάλι στην κορυφή».

Keywords
Τυχαία Θέματα