Παράπλευρες απώλειες

Τα πολλά και διάφορα, σοβαρά και άκρως επιλήψιμα που βγήκαν στη φόρα για την οικονομική διαχείριση του ΕΣΑΚΕ κατά το πρόσφατο παρελθόν δεν "τελείωσαν" μετά την αποκάλυψή τους.


Πέραν του άμεσου οφέλους που θα υπάρξει για τις ομάδες οι οποίες θα μοιραστούν το ποσό που αντιστοιχεί στις υψηλότατες αμοιβές του απελθόντος προέδρου και του άμεσου συνεργάτη του, αφού ο Μιχάλης Μελής γίνεται ο πρώτος που όσα έλεγε πριν περί αμισθί θητείας θα τα κάνει και πράξη, ποσά που μαζί με τις έμμεσες παροχές πλησίαζαν τα 200 χιλιάρικα

τον χρόνο, υπήρξαν και παράπλευρες απώλειες.

Ηδη λύθηκε μια συνεργασία λόγω... συμμετοχής στα άλλα έξοδα, πέραν των εμφανών τα οποία μπορεί να ήταν υπέρογκα, αλλά ήταν εγκεκριμένα. Οι αρκετές δεκάδες χιλιάδες "ορφανών" από αποδεικτικά στοιχεία ευρώ όμως, όπως και κάποια έξοδα που προκαλούσαν... κλαυσίγελο όταν ανακαλύφθηκαν, χρεώθηκαν σε πρόσωπα που σίγουρα γνώριζαν και κρίθηκε ότι θα έπρεπε να έχουν... μιλήσει έγκαιρα. Οχι ότι είναι εύκολο αυτό όταν τα έξοδα γίνονται από τον πρόεδρο, αλλά συχνά την πληρώνει ο άμαχος πληθυσμός σε τέτοιες ιστορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα