Παππάς στο Basketblog: "Εύκολη απόφαση η επιστροφή μου στο Περιστέρι"

To Περιστέρι βαδίζει στο μονοπάτι της επανόδου του στην Α2 και το διπλό στη δύσκολη έδρα της Νέας Κηφισιάς, έδωσε σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ εν όψει της συνέχειας, με τον Άλκη Παππά να είναι εκ των κορυφαίων.

Ο ποιοτικός "κόμπο" γκαρντ συνέβαλε τα αποφασιστικά στην άνοδο του Αίολου Αστακού στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και αποφάσισε να επιστρέψει στη δυτική όχθη για να συνεχίσει μια δουλειά που είχε αφήσει στη μέση.

Το Basketblog

επικοινώνησε μαζί του και του ζητήσαμε το σχόλιό του για την εκτός έδρας επικράτηση επί της Κηφισιάς, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και φυσικά γιατί αποφάσισε να ξαναφορέσει την κυανοκίτρινη φανέλα.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

Για το ματς με την Κηφισιά: "Γνωρίζαμε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που μας πέρασε ότι η Κηφισιά είναι μια ομάδα με έμπειρους παίχτες, καλό προπονητή, που μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατή. Εμείς από την πλευρά μας ξέραμε ότι για να πετύχουμε τη νίκη έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ειδικότερα στην άμυνα μας, αφού η Κηφισιά μέσα στην έδρα της θέλει να ανοίξει τον ρυθμό. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το καταφέραμε, ελέγξαμε τον ρυθμό και φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για τη φετινή Α2: "Το φετινό πρωτάθλημα είναι ένα από τα ανταγωνιστικότερα των τελευταίων χρόνων. Αυτό φαίνεται πολύ εύκολα αν κοιτάξει κανείς την βαθμολογία και πόσο κοντά είναι οι ομάδες μεταξύ τους. Εμείς από την πλευρά μας δουλεύουμε κάθε βδομάδα πάνω στις απαιτήσεις του αγώνα που ακολουθεί, αρχής γενομένης απο την επόμενη αγωνιστική. Ξέρουμε ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του το πρωτάθλημα ακόμα και για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση πρέπει να έχουμε διάρκεια στις καλές μας εμφανίσεις".

Για τη στήριξη του κόσμου: "Σίγουρα αντλούμε μεγάλη ώθηση από τον κόσμο μας, ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια έρχονται και μας στηρίζουν. Είναι απαιτητικός ο κόσμος του Περιστερίου, διότι στο παρελθόν έχει δει μεγάλες προσωπικότητες να φοράνε την φανέλα του Περιστερίου. Εμείς απο την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε να τον έχουμε δίπλα μας γιατί όλοι μας έχουμε ένα κοινό στόχο, να επιστρέψει το Περιστέρι εκεί που ανήκει".

Για την απόφασή του να ενταχθεί ξανά στην οικογένεια του Περιστερίου: "Το καλοκαίρι μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου, πολλούς απο αυτούς τους ήξερα απο την προηγούμενη χρονιά που αγωνιζόμουν στην ομάδα. Μου εξήγησαν το πλάνο της ομάδας και γνωρίζοντας πολύ καλά την οργάνωση σε όλους τους τομείς που διαθέτει το Περιστέρι, μου φάνηκε εύκολη απόφαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα