Παπαπέτρου: «Η μεγάλη στιγμή έφτασε»

Απόλυτα συγκεντρωμένος εμφανίζεται στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Ιώαννης Παπαπέτρου, ο οποίος αναφερόμενος στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τους τελικούς της Α1, τόνισε ότι έφτασε η μεγάλη στιγμή, για την οποία ο Ολυμπιακός πάλευε όλη τη χρονιά.

Αναλυτικά:

Έφτασε η ώρα

Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα σας,

Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Η μεγάλη στιγμή

έφτασε για όλους εμάς. Αυτό για το οποίο παλεύαμε όλη τη σεζόν, είναι πλέον μπροστά μας. Οι τελικοί αρχίζουν και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Ξέρουμε καλά πως η σειρά θα είναι πάρα πολύ δύσκολη, γι' αυτό και θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Σεβόμαστε απόλυτα τον Παναθηναϊκό και ξέρουμε πως θα πρέπει σε κάθε φάση, όχι μόνο σε κάθε ματς, αλλά σε κάθε φάση, να δίνουμε το 110% των δυνάμεων μας, να δείχνουμε συνέχεια τη θέληση μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας.

Είχα γράψει και πριν την έναρξη της σειράς με την ΑΕΚ πως το "κλειδί" σε τέτοιου είδους σειρές είναι να αντιμετωπίζεις κάθε ματς ξεχωριστά και να μην κοιτάς ούτε τι έχει προηγηθεί, αλλά ούτε και τι έχεις μπροστά σου.

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάμε, θέλουμε στο πλευρό μας τον κόσμο την ομάδα. Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει με τη φωνή του όπως έχει κάνει όλη τη σεζόν. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Και να είστε βέβαιοι πως εμείς όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, θα δώσουμε τα πάντα για να τον κάνουμε χαρούμενο.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης

Keywords
Τυχαία Θέματα