Παπανικολόπουλος και Κωνσταντόπουλος στον Κόροιβο!

Ένα πανίσχυρο τεχνικό τιμ προσπαθεί να χτίσει ο Κόροιβος ο οποίος μετά την συμφωνία με τον Χάρη Μαρκόπουλο ως head coach ετοιμάζεται να προσθέσει ένα ακόμα πρόσωπο έκπληξη ως άμεσο συνεργάτη του, θέλοντας να δημιουργήσει το πιο φρέσκο τεχνικό τιμ στην Α1.

Όχι ότι ο Νίκος Παπανικολόπουλος είναι κάποιος άγνωστος στον χώρο του μπάσκετ, αλλά αυτή την φορά

επιθυμία του είναι να δοκιμάσει σε μια θέση στην οποία θα κάνει τα πρώτα του βήματα και δεν είναι άλλη από αυτή του άμεσου συνεργάτη του Χάρη Μαρκόπουλου. Ο 35χρονος γκαρντ με θητεία σε σπουδαίες ομάδες αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την περσινή σεζόν όντας παίκτης του Ίκαρου Χαλκίδας και πλέον θέλει να ξεκινήσει μια νέα πορεία με την συμφωνία του με την ομάδα της Αμαλιάδας να είναι προ των πυλών.

Στον Κόροιβο, με την βούλα ωστόσο θα βρίσκεται τη νέα περίοδο ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος ο οποίος θα αναλάβει χρέη team manager. Ο Κωνσταντόπουλος έχει θητεύσει στον Ηλυσιακό και πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Επίσης, συνάντηση με τους κ.κ. Καραπάνο και Λιανό είχαν την Πέμπτη (17/7) οι Χρήστος Λαγός και Γιάννης Τράπαλης στα πλαίσια της συνεργασίας του Κοροίβου με τον Απόλλωνα Πατρών. Οι άνθρωποι των δύο ομάδων αντάλλαξαν απόψεις γύρω από το μπάσκετ και οι διοικούντες την Πατρινή ομάδα έδωσαν τα φώτα τους και την τεχνογνωσία τους σε ορισμένα θέματα γύρω από το στήσιμο και την οργάνωση της ΚΑΕ. Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες συναντήσεις...

Keywords
Τυχαία Θέματα