Ακόμα πιο μπέρδεμα!

Πριν το τζάμπολ της σεζόν έλεγα την αποψή μου ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ μπερδεμένος και με κακή χημεία και ότι δεν μ αρέσει. Ως είθισται στην Ελλάδα οι αντίθετοι της αποψής μας που τα βλέπουν όλα όμορφα έλεγαν για την ομαδάρα της Νέας Σμύρνης. Επειδή αγχώθηκε να κερδίσει και πήγε για την ακρίβεια να αυτοκτονήσει με την Ελευσίνα και επειδή αγκομάχησε στο κλειστό της Αρτάκης με τα νεοφώτιστα Τρίκαλα

και επειδή με άιμα βάζει 65π. Α και επειδή πέρασε με διπλό από την Αγία Πετρούπολη με το φάντασμα όμως της περσινής Σπαρτάκ γιατί αν έπαιζε με την περσινή ομάδα θα έτρωγε 15π.

Εμένα δεν μ άρεσε ο σχεδιασμός της ομάδας που δεν έχει καθαρό 3αρι πλην του Αθανασούλα και στο 4αρι μετά τον Μίλμπουρν υπήρχε χάος αλλά είχε 4 ψηλούς. Τον Καββαδά που έπρεπε να είναι σαν νέο πρότζεκτ και της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ 25', του Μισέλ που ήρθε με περγαμηνές από την Δράμα, τον Σίμτσακ που είναι 5αρι τόσα χρόνια και φιλότιμος και τον Λάνγκοφορντ που δεν τον κόβω για καθαρό 4αρι. Με όλα αυτά και με μια ομάδα αμυντική αλλά με πρόβλημα στο σκορ ειδικά όταν δεν είναι καλά ο Μακόλουμ και με πολλά μπλακ αουτ, ήταν δεδομένο ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα. Και ήρθαν οι ήττες και κακές εμφανίσεις από ΚΑΟΔ και Νέπτουνας στο Ελληνικό και οι πρώτες γκρίνιες.

Ο Σφαιρόπουλος είναι καλός προπονητής σαφώς αλλά έστησε λάθος την ομάδα του που πάντως δεν έχει και δικαίωμα να κάνει μεταγραφές αμερικανών αν δεν έχουν δελτίο στην Ελλάδα ήδη. Με όλα αυτά είδε το... χάος και προχωρά σε αλλαγές αφού τραυματίστηκε και ο Μπατής. Έτσι πήρε τον έμπειρο καλό σκόρερ Κυρίτση που όμως δεν είναι φιλοσοφίας Σφαιρόπουλου και δεν παιζει άμυνα και είναι ένα θέμα. Εκτός αν τον βάζει στο 3 σε κοντά σχήματα (πιθανό σενάριο). Πήρε και τον Σκορδίλη που είναι καλή κίνηση καθώς μπορεί να πάιξει και να βελτιωθεί με τον Σφαιρόπουλο στον Πανιώνιο και να κάνει καλό δίδυμο με τον Καββαδά.

Προφανώς φεύγει ο Μισέλ που περισσεύει πλέον αλλά και πάλι ο Πανιώνιος είναι βαρύς και ..ασήκωτος και παραμένει μια καλή ομάδα βάση ρόστερ αλλά που δεν θα πάιζει σε αυτό που μπορεί αφού παρά τις διορθωτικές αλλαγές παραμένει δυσκίνητος και ιδιόρρυθμος. Μιας και βασικά ήθελε ένα αμερικανό στο 3αρι με μακρινό σουτ και δίειδυση. Αλλά δεν μπορούσε να βρει λόγω του προβλήματος. Θα μπορούσε όμως να έχει αποφύγει την υπερφόρτωση στα 5αρια από την αρχή της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα