Πανέτοιμος ο Αρκαδικός

Ο Αρκαδικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (31/01, 17.00) ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League, με τον προπονητή τους Γιάννη Καστρίτη να μην έχει στη διάθεσή του μόνο το γνωστό τραυματία, Κώστα Εζόμο.

Η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί σε κατάμεστο γήπεδο καθώς τα... μαγικά χαρτάκια έχουν εξαντληθεί εδώ και

μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ που θα βρει την ομάδα μας αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε για τον Αρκαδικό. Η προπόνηση έγινε το Σάββατο το πρωί (30/01) και άπαντες είναι έτοιμοι να ζήσουν ακόμα μία μεγάλη στιγμή στο ΔΑΚ Τρίπολης, ύστερα από εκείνη με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε, μάλιστα, πως τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι εξαντλήθηκαν από τις πρώτες ημέρες και το ΔΑΚ αναμένεται να πάρει την μορφή που είχε και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του Αρκαδικού. Οι στιγμές της φετινής σεζόν είναι μοναδικές και μετά τον Άρη, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ένας ακόμα μεγάλος αντίπαλος θα βρεθεί στην πόλη μας για ακόμα μία σπουδαία «παράσταση». Σας περιμένουμε όλους εκεί…».

Keywords
Τυχαία Θέματα