Παναθηναϊκός-Λαμποράλ: Λίγο πριν το τζάμπολ (pics)

Τα περιθώρια στένεψαν και η ώρα για ανατροπή... έφτασε! Ο Παναθηναικός υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα, στο πλαίσιο του τρίτου μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκα, η οποία έχει ξεκινήσει με δύο νίκες των Βάσκων στην έδρα τους. Οι «πράσινοι», αρχής γενομένης στο σημερινό αγώνα, θα επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ: Ολική επαναφορά από το 0-2!

Η προσπάθεια αυτή, γίνεται με άπαντες τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς και τα

λόγια του Βέλιμιρ Περάσοβιτς να μην επιβεβαιώνονται. Αυτό σημαίνει, πως οι Άνταμ Χάνγκα και Φαμπιάν Κοζέρ, είναι στη δωδεκάδα της Λαμποράλ και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να «τσεκαριστεί» για την ίδια από σήμερα, το «εισιτήριο» για το Βερολίνο.

* Οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν για τα «σουτάκια» τους, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στους Κοζέρ και Χάνγκα. Αμφότεροι, κατάφεραν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.

* Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, άπαντες δέχθηκαν θερμό χειροκρότημα, με τους Νικ Καλάθη και Τζέιμς Γκιστ να γνωρίζουν την αποθέωση από τους ουκ ολίγους φίλους της ομάδας που ήρθαν από νωρίς, αρχίζοντας παράλληλα και το τραγούδι.

* Στις 20:45, είσοδος των παικτών του Παναθηναϊκού σε επευφημίες από τους ήδη παραπάνω από 10.000 φίλους του

* Είσοδος της Λαμποράλ στο παρκέ, με έντονες αποδοκιμασίες και επίκεντρο τον Γιάννη Μπουρούση, με τα γνωστά συνθήματα εναντίον του.

* Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο εισήλθαν στις 21:05 στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αποσπώντας... για λίγο τη συγκέντρωση των φίλων του Παναθηναϊκού και κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων, είναι οι εξής:

Παναθηναϊκός (Σάσα Τζόρτζεβιτς): Μαρκίζ Χέινς, Σάσα Πάβλοβιτς, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Αντώνης Φώτσης, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Τζέιμς Φελντέιν, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τζέιμς Γκιστ, Νικ Καλάθης, Όγκνιεν Κούζμιτς, Έλιοτ Ουίλιαμς, Βινς Χάντερ

Λαμποράλ Κούτσα (Βέλιμιρ Περάσοβιτς): Μάικ Τζέιμς, Μαμαντού Ντιοπ, Φαμπιάν Κοζέρ, Ντάρκο Πλάνινιτς, Άνταμ Χάνγκα, Γιάννης Μπουρούσης, Γιάκα Μπλάζιτς, Ιλιμανέ Ντιοπ, Κιμ Τιλί, Ντάριους Άνταμς, Αντόνιο Κορμπάτσο, Ντέιβις Μπέρτανς

Οι πεντάδες των δύο ομάδων, είναι οι εξής:

Παναθηναϊκός: Καλάθης, Ουίλιαμς, Γιάνκοβιτς, Γκιστ, Ραντούλιτσα

Λαμποράλ Κούτσα: Άνταμς, Μπλάζιτς, Μπέρτανς, Τιλί, Πλάνινιτς

Τζάμπολ στον αγώνα

Στον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν για ακόμη μια φορά τη δυναμική στήριξη του κοινού τους. Μόνο που σε μια φάση, δε δίστασαν να φανερώσουν τη... διαφωνία τους σε μια εξέλιξη του αγώνα.

Ύστερα από περίπου τρία λεπτά και με το σκορ στο 9-4, με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να έχει σκοράρει πέντε πόντους, ο τελευταίος αποσύρθηκε από το παρκέ. Στη θέση του μπήκε ο Σάσα Πάβλοβιτς, ο οποίος έχει δεχθεί αρκετή κριτική τον τελευταίο καιρό. Το κοινό δε συμφώνησε και προχώρησε στην αποδοκιμασία αυτής της κίνησης.

Ο Νίκος Παππάς, από τη δική του πλευρά, παρακολουθεί τον αγώνα από τα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα