Παίρνει προβάδισμα ο Ντούλκις (vid)

Σε γρίφο εξελίσσεται η υπόθεση απόκτηση του σούτινγκ γκαρντ για την ΑΕΚ, η οποία δεν θα τον έχει όπως είναι κατανοητό στο αυριανό (3/1) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά κινείται ώστε να μπορέσει να τον φέρει στην Αθήνα το συντομότερο δυνατό.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, με την Ένωση μετά την δύσκολη περίπτωση του Αντρέ Ντόουκινς να στρέφεται σε ένα Λιθουανό γκαρντ, τον Ντεϊβίντας Ντούλκις

(1,95 - 27 ετών), το οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Γιούρι Ζντόβτς από την κοινή τους θητεία στην Τουρκία. Ο απόφοιτος του Φλόριντα Στειτ αγωνίζεται στην Τουρκία, και συγκεκριμένα στην Γεσιλγκιρεσούν, έχοντας 10,1 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,9 κλεψίματα σε 29,3 λεπτά ανά αγώνα.

Ο Ντούλκις σουτάρει με 50% στα δίποντα και 30,6% στα τρίποντα, ενώ έχει περάσει από Λιέτουβος Ρίτας, Μπάρονς, Ανβίλ, Τόφας Μπούρσα και Βενέτσια, έχοντας συμμετοχή στην Εθνική ομάδα της χώρας του στο Προολυμπιακό Τουρνουά του 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρεθεί η φόρμουλα να σπάσει στο συμβόλαιο του και να ντυθεί στα «κιτρονόμαυρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα