Παγκόσμιο «σοκ» με Τζορτζ...(vid's)

Το απόλυτο σοκ...

Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο σοβαρότατος τραυματισμός (έσπασε το πόδι του) του Πολ Τζορτζ, ο οποίος εκτός από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας ενδέχεται να χάσει και όλη την σεζόν 2014-2015.

Συγκεκριμένα ο σουπερ σταρ των Ιντιάνα Πέισερς τραυματίστηκε στην διάρκεια του εσωτερικού διπλού της Team

USA, ανάμεσα στην Team Blue και την Team White. Το γεγονός έλαβε τόπο στο πρώτο λεπτό της τέταρτης περιόδου όταν ο Πολ προσπάθησε να κόψει τον Τζέιμς Χάρντεν. Στην προσπάθεια του προσγειώθηκε πολύ άσχημα στο παρκέ με αποτέλεσμα το δεξί του πόδι να «διαλυθεί» στην μπασκέτα. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικά, καθώς άπαντες πάγωσαν στο Thomas &Mack Center του Las Vegas, ενώ και οι γονείς του που βρίσκονταν στο γήπεδο κατέβηκαν στο παρκέ για να τον εμψυχώσουν.

Ο προπονητής των Η.Π.Α Mike Krzyzewski αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι στο 9:33 πριν το τέλος, ενώ παίρνοντας το μικρόφωνο τόνισε προς τον κόσμο: «Σεβόμαστε τον Paul και την οικογένειά του. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, το ματς ολοκληρώνεται. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας». Ο Πολ αποχώρησε με το φορείο μετά από περίπου δεκαπέντε λεπτά.

Ο Πολ βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο, ενώ ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο για το αν θα αναγκαστεί να χάσει όλη την σεζόν, με τον τραυματισμό να είναι πολύ σοβαρός. Ο ίδιος μέσω twitter θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση του τονίζοντας: «Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και την αγάπη σας. Θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Σας αγαπάω όλους».

Πληθώρα ήταν και τα μηνύματα συμπαράστασης από τους αστέρες του NBA και όχι μόνο με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να προσεύχεται για άμεση αποκατάσταση, τονίζοντας ότι τον έπιασε δεν πίστευε στην είδηση και ότι τον έπιασε το στομάχι του όταν έμαθε τα νέα, καταλήγοντας ότι θέλει τον Πολ δυνατό και στα παρκέ. Ο Ντουέιν Ουέιντ προσευχήθηκε επίσης για τον Πολ, όχι μόνο για τον τραυματισμό του αλλά για την ποιότητα του ως άνθρωπο, ενώ το ίδιο έγραψε και ο έτερος πρωταγωνιστής της φάσης, Τζέιμς Χάρντεν.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και οι Κέβιν Ντουράντ, Πολ Πίρς και Στιβ Νας.

Keywords
Τυχαία Θέματα