Ουρμπόνας: «Να περιορίσουμε τον Ούκιτς»

Τον περιορισμό του Ρόκο Λένι Ούκιτς θεωρεί ως σημείο-κλειδί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (8/2, 19:00), ο προπονητής Γιουβέντους, Ζιντρούνας Ουρμπόνας.

Η Γιουβέντους έχει στόχο τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και ο προπονητής της, Ζιντρούνας Ουρμπόνας, θεωρεί ότι ο περιορισμός του Ρόκο Λένι Ούκιτς θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την επίτευξή της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας:

«Η

ΑΕΚ παίζει τυπικό και κλασικό μπάσκετ. Η άμυνά της δεν έχει πολλές επιλογές, αλλά βασίζεται σε μία σχολαστική και κλασική μέθοδο. Στην επίθεση, αρέσκεται στο “ένας εναντίον ενός”, ενώ τους αρέσουν να χτυπούν στα μις ματς μέσα στη ρακέτα», ήταν τα λόγια του Ουρμπόνας, ενώ πρόσθεσε:

«Ο Ούκιτς ο κύριος μοχλός τους. Βρίσκεται αρκετή ώρα στο παρκέ και μπορεί να μην είναι απειλητικός από παντού, αλλά προσφέρει πολλά στο παιχνίδι της ΑΕΚ, μετρώντας 5 ασίστ κατά μέσο όρο. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε τον Ούκιτς. Έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας και έχουμε διάφορες αμυντικές επιλογές. Εάν οι παίκτες μας παίξουν με την ίδια ενέργεια, όπως στα τελευταία τέσσερα ματς, τότε θα έχουμε ελπίδες. Είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε για τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα