Ουόριορς για Νοβίτσκι, οργή στο Ντάλας (pics)

«Φωτιές» έχει ανάψει ο γνωστός δημοσιογράφος Τιμ Καγουακάμι των «San Jose Mercury News», με την δημοσίευμα του, στο οποίο ανέφερε ότι η διοίκηση των Ουόριορς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του 38χρονου Ντίρκ Νοβίτσκι, ο οποίος αναμένεται να γίνει free agent.

Συγκεκριμένα, οι «Πολεμιστές» μετά την απώλεια του πρωταθλήματος θέλουν να ανανεώσουν το ρόστερ τους, αλλά και να προσθέσουν εμπειρία, ενώ θα αδειάσουν αρκετό χώρο στο ρόστερ τους, καθώς τον Ιούλιο θα γίνουν free agents οι Μορίς Σπέιτς, Λεάντρο Μπαρμπόσα, Άντερσον Βαρεχάο, Μπράντον Ρας και Ιαν Κλαρκ, ενώ restricted free agents θα είναι οι Φέστους Εζέλι και Χάρισον Μπαρνς, ο οποίοι δεν είχαν την προσφορά που περίμενε ο Στήβ Κερ, ειδικά στους τελικούς.

Ο Νοβίτσκι από την πλευρά του είχε ανακοινώσει την απόφαση του να αποχωρήσει, και να αφήσει το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με τον Τιμ ΜακΜάχον του ESPN να αναφέρει το αντίθετο, ότι ο Γερμανός δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από το Ντάλας.

Σύμφωνα με τον Καγουακάμι, ο Νοβίτσκι, ο οποίος πέρασε όλη την καριέρα του στους Μάβερικς, θα ήθελε μια νέα πρόκληση, και ίσως αυτή να ήταν ακόμα ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή πριν αποσυρθεί, γεγονός που προκάλεσε οργή από τους φίλους του Ντάλας, με τις εξελίξεις να παραμονεύουν.

What's next for the Warriors? Start the summer speculation with Kevin Durant (of course) and... maybe Dirk No... https://t.co/V88MOgI81j

Tim Kawakami (@timkawakami) June 21, 2016

The fury over me reporting that the Warriors want to talk to Dirk Nowtizki. As if reporting this is a personal attack on Dallas. OK.

Tim Kawakami (@timkawakami) June 21, 2016

I said the Warriors will call Nowitzki. I said I didn't know and they didn't know what he'd say. He's a free agent, guys. BUT RAGE.

Tim Kawakami (@timkawakami) June 21, 2016

You might not know this, Dallas fans, but Dirk Nowitzki is about to become a free agent, which means he can talk to other teams. RAGE

Tim Kawakami (@timkawakami) June 21, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα