Οθέλο Χάντερ στο basketblog.gr: «Μου ταιριάζει το κόκκινο»

Οταν οι «αιώνιοι» έψαχναν για ψηλό κατακαλόκαιρο, ο 28χρονος Οθέλο Χάντερ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος. Τα πράσινα της Σιένα τα αποχωρίστηκε, εκείνα του Παναθηναϊκού δεν τα φόρεσε και ο ίδιος πια, με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται για την πρώτη φετινή «μετωπική», στο επερχόμενο ντέρμπι.

Το παραδέχθηκε, εξάλλου, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις μας, στο περιθώριο της

πρόσφατης media day στο ΣΕΦ: «Δεν με αγχώνει τίποτα, ούτε το βάρος της φανέλας, ούτε τα ντέρμπι. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος, ήρεμος κι έτοιμος, όπως όλη η ομάδα, για να φέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει. Να μπαίνουμε σε κάθε γήπεδο για τη νίκη και να φέρουμε χαρές στον κόσμο».

Οπως, άλλωστε, μάς εξήγησε: «Ηθελα να έρθω και να παίξω στον Ολυμπιακό. Μού ταιριάζει το κόκκινο, φαίνεται, τι άλλο να πω, πώς να το ερμηνεύσω πιο απλά. Ηταν η σωστή στιγμή για μένα να ενταχθώ σε μία τόσο ποιοτική και μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν παίκτες αξίας εδώ, συνεργαζόμαστε άψογα, με τον Σπανούλη, τον Ντάντσον όλους, ο κόουτς γνωρίζει πώς να διαχωρίζει τους ρόλους και είμαστε αισιόδοξοι". Πρόσθεσε, δε, πως "εάν υπήρξε φήμη, ενδιαφέρον, πρόταση, προσέγγιση ή οτιδήποτε από τον Παναθηναϊκό ή άλλες ομάδες για μένα, ούτε το σκέφτομαι, ούτε έχει κάποιο νόημα, πλέον. Η εξέλιξη ήταν αυτή που έκρινα πως έπρεπε να είναι για μένα και ήρθα στον Ολυμπιακό συνειδητά, ξέροντας πολύ καλά ότι οφείλω να βοηθήσω άμεσα στον μέγιστο βαθμό».

Είπε και άλλα σημαντικά ο Αμερικανός σέντερ. Οπως για παράδειγμα πως «σαφέστατα, δεν ξεχνάω τίποτα από την πορεία μου, μέχρι να καταφέρω να φτάσω ως εδώ. Ακόμη και το μικρό χρονικό διάστημα που πέρασα στον Ηλυσιακό. Από κάθε ομάδα κερδίζεις και κάτι, σε εμπειρία. Εφτασα, θεωρώ, με τον καιρό σε ένα κατάλληλο σημείο για να μπορέσω να είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, να ανταποκριθώ και να διεκδικήσω τίτλους στο κορυφαίο επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα