Οριστικά έκπτωτος ο Γιαννακόπουλος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣπορ FM, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τις προσφυγές που είχε υποβάλλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τις εις βάρος του αποφάσεις από τον αθλητικό δικαστή αλλά και την Ε.ΦΙ.Π. Ειδικότερα, ο διοικητικός ηγέτης του "τριφυλλιού" είχε προσφύγει κατά των υπ’ αριθμών 38.30.05.14 και 45.04.07.2014 αποφάσεων του αθλητικού δικαστή με τις οποίες είχε τιμωρηθεί με δέκα μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα, λόγω των δηλώσεών του μετά τον τρίτο τελικό της περυσινής σεζόν της Basket League

με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά και της παράνομης -εξαιτίας της τιμωρίας του- παρουσίας του στις κερκίδες στον πέμπτο τελικό που ακολούθησε. Το ΑΣΕΑΔ, λοιπόν, με την υπ' αριθμό 88/2014 απόφασή του, απορρίπτει την συγκεκριμένη προσφυγή, με αποτέλεσμα η ποινή να παραμένει αμετάβλητη.

Επίσης, το ΑΣΕΑΔ με την υπ' αριθμο 89/2014 απόφασή του, απέρριψε την προσφυγή του κατά της 22/2014 απόφασης της ΕΦΙΠ, που προέβλεπε τις παρακάτω ποινές:

1ον) την επτάμηνη στέρηση φιλάθλου ιδιότητας-απαγόρευση παρακολούθησης οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας και 2ον) την απαγόρευση να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα αθλητικού συλλόγου.

Συνοψίζοντας, ο κ.Γιαννακόπουλος είναι οριστικά έκπτωτος από το αξίωμα του και οι ποινές του παραμένουν αμετάβλητες για το χρονικό διάστημα που έχει οριστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα