Ονειρικό ξεκίνημα για Θανάση...(vid)

Ήταν στο 2'11'' πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των Νικς με τους Σανς στο «Madison Square Garden» όταν ο Ντέρεκ Φίσερ έδωσε εντολή στον Θανάση Αντετοκούνμπο να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε παιχνίδι του NBA. Ο Θανάσης, ο οποίος υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Υόρκης, μόλις λίγες ημέρες πριν, άρπαξε την ευκαιρία, και στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, δεν δίστασε και έφτασε στο ντράιβ μετά από προσωπική ενέργεια, σκοράροντας τους πρώτους του

πόντους στα δυο λεπτά που αγωνίστηκε. Για την ιστορία οι Νικς επικράτησαν με 102-84, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Καρμέλο Άντονι με 19 πόντους (2/3 τριπ., 10 ριμπ., 8 ασίστ), με τον Άρρον Αφλάλο να προσθέτει 17 πόντους. Για το Φοίνιξ, στην ίδια κατάσταση με τον Θανάση Αντετοκούνμπο βρέθηκε και ο Τζόνταν Μακρέι (υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο, έχοντας προλάβει να πετύχει 61 πόντους οι οποίοι είναι ρεκόρ στην ιστορία του NBDL) ο οποίος είχε 12 πόντους (4/9 σουτ), ενώ 21 πόντους είχε ο Ντέβιν Μπούκερ.

Thanasis Antetokounmpo debut as an NBA Player!

Thanasis Antetokounmpo Athanasios Adetokunbo debut as an NBA Player, and his first NBA regular season points ! Congrats and too many more! #YouMadeUsProud #DreamsComeTrue #GreekFreak (Click HD for High Definition)

Δημοσιεύτηκε από Yanni Panayotacopoulos στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα