Οικονόμου: «Τα πάντα για την νίκη»

Ενάντια στον Προμηθέα Χαλανδρίου θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016 η Νίκη Αμαρουσίου, με την ομάδα του Αμαρουσίου να φιλοξενείται στην ουδέτερη έδρα του Παπάγου λόγω κωλύματος του γηπέδου των γηπεδούχων. Ο παίκτης της ομάδας, Γιώργος Οικονόμου έκανε δηλώσεις για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή(18/12,17:00).

Αναλυτικά τι είπε:

«Για εμάς δεν νοείται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Είναι παιχνίδι με “πρέπει”, από αυτά που δεν χωράνε απώλειες. Τις τελευταίες 20 μέρες έχουμε ανεβάσει και το ρυθμό προπονήσεων, κάτι που φαίνεται και στα

παιχνίδια μας, όπου έχουμε καταφέρει να είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδες που “κυνηγούν” την άνοδο. Το σημαντικό είναι πως δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών, είμαστε όλοι υγιείς και “ετοιμοπόλεμοι” για το αυριανό ματς. Θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτήν, αφενός για να πάρουμε βαθμολογική “ανάσα” και να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη, αφετέρου για να κλείσουμε θετικά τη χρονιά και να έχουμε... χαρούμενες γιορτές!».

Keywords
Τυχαία Θέματα