Οι συγκινητικές ευχαριστίες του Κέβιν Αντερσον

Οταν ο Κέβιν Αντερσον επέστρεφε στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Νέας Κηφισάς, οι προσδοκίες ήταν εκατέρωθεν μεγάλες. Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια. Ο Αμερικανός γκαρντ "κουβαλούσε" έναν τραυματισμό στο ισχίο που με τον ρυθμό που επιδιενωνόταν, έβαζε σε κίνδυνο την υγεία του και όχι μόνο την καριέρα. Προχθές υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση και σήμερα με ένα συγκινητικό μακροσκελές κείμενο, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε μια ομάδα ανθρώπων, που νοιάστηκαν γι' αυτόν και βοήθησαν στηναποκατάσταση

του προβλήματος.

Ελλάδα δεν είναι σε οικονομική κρίση, επειδή είναι πολύ πλούσιοι από τους ανθρώπους που υπάρχουν εκεί. Ο Θεός θα βάλει στη ζωή σου ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για σένα και που θέλουν να σε βοηθήσουν και αυτό ακριβώς είναι που έκανε για μένα. Μέσα σε ένα μήνα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να χτίσω σχέσεις με μερικούς πολύ ξεχωριστούς ανυρώπους, οι οποίοι με βοήθησαν να φτιάξω το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου, με το μπάσκετ να είναι μια πιθανό και σε αυτό.
Αυτή ήταν η επιθυμία του Θεού, όμως θέλω να δώσω απεριόριστη ευγνωμοσύνη στον Δρ. Τάσο Τόκη, έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στο ισχίο στην Ελλάδα ο οποίος με υπέβαλε σε αρθροσκοπική εγχείριση, τον κ. Γιώργο Βαγενά, πρόεδρο της ελληνικής ομάδας ΑΕΝ Κηφισιά. Με πίστεψε σαν παίκτη και νοιάστηκε πολύ για να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για μένα. Τον Θάνο Κουκουράβα, τον Ελληνα ατζέντη μου ο οποίος με πρόσεξε σε όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και την οργάνωσε για μένα, όταν εγώ πίστεψα ότι τίποτα δε θα μπορούσε να γίνει. Τον κ. Ηλία Παπαθεοδώρου (προπονητή της ΑΕΝΚηφισιά) και τον Σάββα Νικητάκη (τιμ μάνατζερ) επίσης επειδή πίστεψαν σε μένα ως παίκτη και χρησιμποίησαν τις γνωριμίες τους, τον πρόεδρο και τον γιατρό μιλώντας εκ μέρους μου για να πραγματοποιθεί αυτή η διαδικασία.
Ο Σάββας Νικητάκης επίσης ασχολήθηκε πολύ μαζί μου, μου αφηγήθηκε προσωπική εμπειρία, μου έδωσε συμβουλές και με βοήθησε στην πνευματική μ ου ηρεμία, αφού στα χρόνια που έπαιζε μπάσκετ είχε υποβληθεί στην ίδια επέμβαση. Τον Αντώνη Καραντώνη, γυμναστή της ομάδας, ο οποίος επίσης ανέφερε στον Δρ. Τόκη τις συνθήκες του τραυματισμού μου και θα με βοηθήσει στην αποθεραπεία, τώρα που η σεζόν τελειώνει στην Ελλάδα. Τελευταίο, αλλά όχι ύστατο, τον Αντώνη Τσαγκάλη, έναν ειδικό γιατρό από τη Λάρισα, μια μικρή πόλη στην Ελλάδα ο οποίος αφού μου έβγαλε ακτίνες και τις είδε, αποφάσισε να απευθυνθεί στον γιατρό κ. Τόκη στην Αθήνα, επειδή γνώριζε ότι μια επέμβαση μαζί του θα είχε καλύτερες πιθανότητες, γνωρίζοντας την ειδικότητά του σε τέτοιους τραυματισμούς.
Αυτοί είναι όλοι οι πολύ σημαντικοί άνθρωποι που έβαλε ο Θεός στη ζωή μου μέσα σε έναν μήνα, που έκαναν τόσα πολλά για μένα χωρίς να ζητήσουν τίποτα προσωπικό και σε ανταπόδωση. Είδαν ότι βρισκόμουν σε ανάγκη και "όρμηξαν" για να μου δώσουν τις πιθανότητές μου. Για μια ακόμα φορά, εκφράζω την ειλικιρνή μου εκτίμηση και θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων".

Keywords
Τυχαία Θέματα