Οι κορυφαίοι της 15ης αγωνιστικής

Η ευρεία νίκη των Τρικάλων επί του Φιλαθλητικού, η οποία έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη για την άνοδο, ήταν το σημαντικότερο γεγονός του Σαββάτου που μας πέρασε και ασφαλώς έπαιξε μεγάλο ρόλο στον καθορισμό των κορυφαίων της αγωνιστικής. Μεγάλης σημασίας και οι νίκες του Παγκρατίου, του Κόροιβου, αλλά και του Ερμή που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των δέκα άτυχων αποτελεσμάτων.

1. Νίκος Κακλαμάνος: Φοβερό παιχνίδι από τον γκαρντ των Τρικάλων, ο οποίος έπαιξε και για τον μεγάλο απόντα, Νίκο Κατσαρέ, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό στη περιφέρεια. Ο Κακλαμάνος "σμπαράλιασε" την

άμυνα του Φιλαθλητικού με 28 πόντους (2/4 β., 4/6 διπ., 6/10 τρ.), ενώ προσέφερε και 5 ασίστ και 1 κλέψιμο.

2. Δήμος Φωτίου: Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη σπουδαία νίκη του Παγκρατίου επί του Λαυρίου. Ασταμάτητος στην επίθεση ο Έλληνας άσσος, προσέθεσε ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του με 28 πόντους (4/5 β., 6/8 διπ., 4/6 τριπ)., ενώ είχε και 9 ριμπ..

3. Νίκος Κούρτης: Σταθερή αξία ο έμπειρος σμολ φόργουορντ, πραγματοποίησε πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Αρκαδικό και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνετη νίκη του Κόροιβου. Η συγκομιδή του ήταν 18 πόντοι (1/2 β., 4/6 διπ., 3/3 τριπ.), 4 ριμπ., 2 ασ.

4. Γιάννης Παπαχρήστος: Διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Το... μενού του εντυπωσιακού φόργουορντ, κόντρα στα δυνατά κορμιά του Φιλαθλητικού είχε 14 πόντους 2/4 β., 6/9 διπ.), εντυπωσιακά καρφώματα, επικράτηση στους... αιθέρες (16 ριμπ.), 5 ασ. και συνολικά 896 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

5. Γιώργος Αναγνωστόπουλος: 21 π., 9/10 β., 6/10 διπ., 6 ριμπ., 4 ασ., 1 κλ. ήταν η πολύτιμη συνεισφορά του έμπειρου σέντερ στο καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Ο Ερμής ποντάρει πολλά στον ηγέτη του για να παραμείνει στη κατηγορία και ο τελευταίος δίνει σε κάθε αγώνα τον καλύτερο του εαυτό.

Προπονητής της αγωνιστικής

Γιάννης Τζήμας: Να "ρίχνεις" 33 πόντους στον πρωτοπόρο και εκ των μεγάλων φαβορί για την άνοδο δεν είναι και μικρό πράγμα. Ο έμπειρος Θεσσαλός κόουτς καταφέρνει και διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο, το ποιοτικό υλικό που έχει στα χέρια του και παρά τους τραυματισμούς αλλά και τα όποια εσωτερικά προβλήματα, τα Τρίκαλα παρουσιάζουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Αναμφίβολα, η παρουσία του Τζήμα έχει καθοριστική συμβολή στην εξαιρετική πορεία των "κυανέρυθρων", που όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν μέχρι τέλους για να σπάσουν το "δίπολο" του Φιλαθλητικού και της Νέας Κηφισιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα