Οι... εκνευρισμένοι ΛεΜπρον και Γκαρνέτ!

Στα περσινά πλέι-οφς, το... φύσημα του Λανς Στίβενσον στο αυτί του δεν τον είχε ενοχλήσει και απλώς χαμογέλασε. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/12), πάντως, ο ΛεΜπρον Τζέιμς εκνευρίστηκε και... πέτυχε 29π. στη νίκη των Καβς στο Ορλάντο, έπειτα από trash-talking του Τομπάιας Χάρις. Την επομένη, μάλιστα, η ιστοσελίδα Cleveland.com αποκάλυψε πως στην συνομιλία των δύο αντιπάλων, ο φόργουορντ των Μάτζικ είπε στον «βασιλιά» να σταματήσει να κάνει «θέατρο»!!! Το δημοσίευμα ανέφερε πως ο Χάρις είπε στον σταρ του Κλίβελαντ

«stop flopping» και ο συμπαίκτης του τελευταίου, Ντιόν Ουέιτερς, παρατήρησε απλώς με γλαφυρό τρόπο ότι «ο Τομπάιας αποφάσισε να ''γαβγίσει'' στον λάθος άνθρωπο»!

Νωρίτερα, ο ίδιος ο Τζέιμς είχε τονίσει πως δεν τον εκνεύρισαν οι αγκώνες του Χάρις, «αλλά κάποια λόγια του», δίχως τότε να αποκαλύψει τι του είπε. Συμπληρώνοντας ότι «μέχρι εκείνο το σημείο ήμουν σε κατάσταση χαλαρότητας. Μετά τις κουβέντες, όμως, αυτή... απενεργοποιήθηκε!». Μετά τη βεντέτα τους, ο ΛεΜπρον είχε 5/7 σουτ στα τελευταία 17΄ και σκόραρε τους 15 από τους 29π. του στην 4η περίοδο! Την ίδια στιγμή, ο Χάρις πέτυχε μόνο έναν πόντο και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17π.-6/12 σουτ. Μία μίνι-κόντρα περιελάμβανε και το πρόγραμμα των αγώνων που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (28/12), στη νίκη της Ιντιάνα μέσα στο Μπρούκλιν. Όταν ο τσαντισμένος Κέβιν Γκαρνέτ των Νετς μιμήθηκε το περσινό φύσημα του εκκεντρικού Λανς Στίβενσον και φύσηξε στο αυτό του φόργουορντ των Πέισερς, Ντέιβιντ Ουέστ!

Keywords
Τυχαία Θέματα