Ο «Βασιλιάς» μιλάει για το δαχτυλίδι με τους Καβς (pic)

Το Κλίβελαντ έζησε μεγάλες στιγμές χθες το βράδυ λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τους Νικς (117-88), καθώς παραδόθηκαν τα δαχτυλίδια στους Πρωταθλητές του ΝΒΑ Κλίβελαντ Καβαλίερς για τη σεζόν 2015/16 και υψώθηκε και το πανό με τον τίτλο στον ουρανό του γηπέδου. Φυσικά ο MVP των τελικών, ηγέτης της ομάδας και καλύτερος παίκτης του κόσμου τα τελευταία χρόνια Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για αυτό το γεγονός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram.

Ο

«Βασιλιάς» ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία δείχνει το δικό του δαχτυλίδι του Πρωταθλητή που φοράει μετά την χθεσινή απονομή και την εικόνα συνοδεύει μία λεζάντα η οποία αναφέρει: «Απλά δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματα που είχα μόλις το παρέλαβα χθες το βράδυ. Τα συναισθήματα ήταν έντονα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ήταν μεγάλη η χαρά τους όταν παρέλαβαν τα αντίστοιχα δικά τους. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά, αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτό το λεπτό στη ζωή μου. Τέλος, ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα τους απίστευτους οπαδούς μας, οι οποίοι μοιράστηκαν αυτή τη στιγμή μαζί μας. Ειλικρινά, το κάναμε για εσάς». Ο Λεμπρόν σίγουρα ζει ιστορικές στιγμές, αφού ο στόχος του όταν επέστρεψε στους Καβς ήταν να τους χαρίσει το πρώτο Πρωτάθλημα στην ιστορία τους και τα κατάφερε. Τώρα αυτό που έχει θέσει ως στόχο είναι να μεγαλώσει τον «Θρύλο» του και να πάρει και άλλα δαχτυλίδια με την ομάδα της καρδιάς του.

Δείτε τη φωτογραφία:

There's just not enough words I can put together to express the feelings I had when I received this last night! Emotions was running heavy and I'm just so proud of my teammates, their joy and happiness receiving theirs as well! It was a SPECIAL night to say the lease and I'll never forget that moment for the rest of my life. Final thing THANK YOU and you're extremely welcome to our UNBELIEVABLE fans for sharing that moment with us because honestly we did it for yall! #StriveForGreatness #RWTW #TheKidFromAkron #TheLand

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης LeBron James (@kingjames) στις Οκτ 26, 2016, 6:47πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα