Ο σούπερ σταρ Γιάννης σόκαρε τη Νέα Υόρκη! (videos)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σούπερ σταρ του ΝΒΑ και το απέδειξε περίτρανα στη Νέα Υόρκη, σημειώνοντας ένα απίστευτο buzzer beater, με το οποίο οι Μιλγουόκι Μπακς υπέταξαν τους Νικς!

Παρά το κακό πρώτο τους ημίχρονο, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς συνήλθαν στη συνέχεια και έφτασαν στη

δύσκολη επικράτηση επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ενώ οι Σικάγο Μπουλς απέδρασαν από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Αποτελέσματα:

Χόρνετς-Θάντερ 123-112

Μάτζικ-Χοκς 92-111

Νικς-Μπακς 104-105

Καβαλίερς-Μπουλς 94-106

Ουόριορς-Μπλέιζερς 125-117

Κλίπερς-Γκρίζλις 115-106

Κινγκς-Χιτ 102-107

Ανάλυση:

Γιάννη, αυτά που κάνεις δεν υπάρχουν!!!

Ο 22άχρονος Έλληνας γκαρντ / φόργουορντ έχει γίνει πραγματικός αστέρας του ΝΒΑ. Κοιτάζει στα μάτια όλα τα πρώην ινδάλματά του και μας κάνει όλους να ονειρευόμαστε και να αποκτάμε ελπίδα για το μέλλον της Εθνικής Ομάδας.

Η εμφάνισή του στο "Madison Square Garden" ήταν καθηλωτική και ήταν ο άνθρωπος που έκρινε τη σπουδαία νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Νιου Γιορκ Νικς με 105-104.

Πέραν της υπέροχης στατιστικής του (27 πόντοι με 10/18 σουτ εντός πεδιάς, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κοψίματα και 1 κλέψιμο), ανέλαβε την ευθύνη της τελευταίας φάσης. Πήρε τη μπάλα, λοιπόν, έπειτα από εντολή του Τζέισον Κιντ και με ένα εξαιρετικό fadeaway σουτ, έστειλε τα "ελάφια" στον... παράδεισο!

Ο Γκρεγκ Μονρό ήταν συμπαραστάτης του με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ για τους Νικς ξεχώρισε κυρίως ο Καρμέλο Άντονι με 30 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ...

Οι Σικάγο Μπουλς δεν είχαν διάθεση για... αστεία, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις απουσίες του άρρωστου, Κέβιν Λαβ και των τραυματιών, Τζέι Αρ Σμιθ και Κάιρι Ίρβινγκ, επικρατώντας μέσα στο Κλίβελαντ των Καβαλίερς με 106-94!

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ταζ Γκίμπσον με 18 πόντους και 9/10 προσπάθειες για σουτ εντός πεδιάς, ενώ ξεχώρισαν πολύ οι Τζίμι Μπάτλερ και Νίκολα Μίροτιτς με 20 και 16 πόντους, αντίστοιχα.

Στον αντίποδα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εντυπωσίασε με 31 πόντους (6/9 ελεύθερες βολές, 12/21 σουτ εντός πεδιάς), 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, αλλά δεν έφτανε για να αλλάξει τη μοίρα του παιχνιδιού.

Ο συγκλονιστικός Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (35 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ) δεν αρκούσε στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς για να κάνουν το... μπαμ κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, καθώς οι περσινοί νικητές της δυτικής περιφέρειας έφτασαν στο ροζ φύλλο με 125-117.

Οι παίκτες του Στιβ Κερ ξεκίνησαν τραγικά, αλλά έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και έκαμψαν την αντίσταση των αντιπάλων τους, με τους Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ να έχουν 35 και 30 πόντους, αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα