Ο Μάντζαρης και οι δηλώσεις!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τον αγώνα δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει την άμυνά της, ο Ματ Λοτζέσκι στάθηκε στο γεγονός ότι «οι ερυθρόλευκοι» δεν είναι έτοιμοι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του υποτίμησαν τους αντιπάλους τους.

«Βρέθηκα εκεί που έπρεπε, σούταρα και μπήκε. Όμως, κάτι πάντα γίνεται και βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Δεν πρέπει να γίνετε αυτό πάντα και να παλεύουμε για τη νίκη στο τέλος. Πρέπει να βελτιωθούμε

και να βελτιώσουμε την άμυνα μας, γιατί αλλιώς θα μας στοιχίσει κάποια στιγμή. Δουλεύουμε καθημερινά, βλέπουμε βίντεο των αντιπάλων μας και προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, πιστεύω ότι αλλάξαμε την άμυνα μας και γι' αυτό ήρθε η νίκη» ανέφερε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

«Δεν ήμασταν έτοιμοι 100% και καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή. Στο ΣΕΦ έρχονται όλες οι ομάδες και παίζουν άνετα. Παίζουν χωρίς άγχος και θέλουν μας νικήσουν. Σίγουρα, πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Δεν μπορεί να είμαστε πάντα πίσω στο σκορ. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στα επόμενα ματς. Και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» είπε ο Ματ Λοτζέσκι.

«Μάλλον δεν πήραμε στα σοβαρά τα λόγια του προπονητή μας που μας έλεγε ότι η αντίπαλός μας είναι μια επικίνδυνη ομάδα που θα έπαιζε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό. Οι αντίπαλοί μας είχαν καταπληκτικά ποσοστά, ενώ εμείς μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση όπως συνήθως κάνουμε στα παιχνίδια εντός έδρας. Ευτυχώς δεν μας στοίχισε αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Οι νίκες μας δίνουν ηρεμία αλλά έχουμε αδυναμίες σαν ομάδα που πρέπει να διορθώσουμε» πρόσθεσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Keywords
Τυχαία Θέματα