Ο ΛεΜπρόν "λύγισε" τον μέτριο Γιάννη, "διπλός" ο Κουφός (videos)

Είχαμε συνηθίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κοιτάζει στα μάτια των ΛεΜπρον Τζέιμς και να κάνει μεγάλα επιτεύγματα απέναντί του. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη αυτή τη φορά και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έφτασαν στην επικράτηση επί των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν εξελίχθηκε σε "λυτρωτή" των Τορόντο Ράπτορς επί των Νιου Γιορκ Νικς, ενώ οι Ιντιάνα Πέισερς έκαναν σπουδαία εμφάνιση στο Χιούστον και νίκησαν τους Ρόκετς.

Στην Φιλαντέλφια, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς εμφάνισαν το γνωστό, σοβαρό τους πρόσωπο και παρότι οι Σίξερς πάλεψαν, δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τη μοίρα τους και υποτάχτηκαν.

Αποτελέσματα:

Καβαλίερς – Μπακς 102-95

Νικς – Ράπτορς 91-92

Σίξερς – Ουόριορς 108-119

Σέλτικς – Χοκς 98-114

Μάβερικς – Χιτ 96-89

Ρόκετς – Πέισερς 108-117

Κινγκς - Τίμπεργουλβς 88-102

Ανάλυση:

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν έκαναν κάτι φοβερό, όμως με έξυπνες και σωστές επιλογές κατάφεραν να κάμψουν τη δύσκολη αντίσταση των Μιλγουόκι Μπακς, σε ένα μέτριο, έως κακό βράδυ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έμεινε στους 9 πόντους και παρά τη "γεμάτη" στατιστική του (8 ασίστ, 7 ριμπάουντ και ένα κόψιμο) στα 42 λεπτά που τον άφησε ο Τζέισον Κιντ στο παρκέ, δεν κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα.

Ο Μπρόγκντον με 20 πόντους ήταν ο καλύτερος για τα "ελάφια", τη στιγμή που οι Καβς είχαν αρχισκόρερς τους Κάιρι Ίρβινγκ και ΛεΜπρόν Τζέιμς με 25 και 24 πόντους, αντίστοιχα.

Καταιγιστικοί ήταν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Σακραμέντο, κυριαρχώντας πλήρως των Κινγκς, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Κουφού, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο ομογενής σέντερ έκανε τη διαφορά στη φροντ λάιν των "βασιλιάδων", όμως από την πλευρά των "λύκων" οι Καρλ Άντονι Τάουνς και Άντριου Ουίγκινς ήταν... σεληνιασμένοι με 29 και 27 πόντους, αντίστοιχα. Σπουδαίος ήταν και ο Ρίκι Ρούμπιο με 11 ασίστ...

Πολύ μεγάλο παιχνίδι έλαβε χώρα στο "Madison Square Garden" της Νέας Υόρκης, όπου οι Νικς κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, αλλά ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν τους την "έκλεψε" με ένα φοβερό καλάθι μπροστά στον Ντέρικ Ρόουζ 1.9'' πριν χτυπήσει η κόρνα της λήξης.

Ο χαρισματικός σκόρερ των Καναδών είχε συνολικά 37 πόντους, με αποκορύφωμα την έκρηξή του στο τελευταίο δωδεκάλεπτο. Τον ακολούθησαν οι Σέρχι Ιμπάκα (15 πόντοι) και Γιόνας Βαλαντσιούνας (10 πόντοι).

Τρεις περίοδοι αρκούσαν στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς για να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και να φτάσουν τις 50 νίκες στο φετινό ΝΒΑ, έχοντας μια αξιοσημείωτη απόδραση από την έδρα των Σίξερς.

Μπορεί ο Στεφ Κάρι να έκανε ίσως τη χειρότερη εμφάνιση της ζωής του με 19 πόντους και 0/11 τρίποντα (!!!), όμως οι Κέβιν Ντουράντ και Κλέι Τόμπσον φρόντισαν να τον καλύψουν με 27 και 21 πόντους, αντίστοιχα και ο Ντέιμοντ Γκριν πρόσθεσε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 11 ασίστ.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Ντάριο Σάριτς είχε 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, τη στιγμή που πέντε ακόμη συμπαίκτες του ήταν διψήφιοι, αλλά...

Keywords
Τυχαία Θέματα