Ο ΛεΜπρόν δεν αντέχει το… κρύο!

Οι παράγοντες και οι διοικήσεις που «ορέγονται» τον ΛεΜπρον Τζέιμς το καλοκαίρι του 2014 -αν ο ίδιος αποφασίσει να μείνει τότε ελεύθερος, αντί για το 2015, ενεργοποιώντας όρο του συμβολαίου του στους Χιτ- δεν πρέπει να έχουν απλώς μπόλικα εκατομμύρια διαθέσιμα στο σάλαρι-καπ για να τον δελεάσουν. Ούτε να του εγγυηθούν απλώς ανταγωνιστικά ρόστερ, που θα διεκδικούν και θα κατακτούν τίτλους, όπως εκείνος έχει πετύχει την τελευταία διετία στο Μαϊάμι. Αλλά θα πρέπει να έχουν «σύμμαχό» το… θερμότερο της πόλης. Καθώς

σύμφωνα με συνέντευξη του σούπερ-σταρ των Χιτ σε ιστοσελίδα W.W.D. (Women’sWearDaily), η απόφασή του για το επόμενο συμβόλαιό του θα κριθεί και από το… κλίμα της περιοχής!

Ο MVP της σεζόν και των Τελικών πέρυσι παραχώρησε την συγκεκριμένη συνέντευξη (μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη εδώ, μιλώντας για την νέα καμπάνια της εταιρείας AudemarsPiguet και την κυκλοφορία περιορισμένου αριθμού (μόλις 350) ρολογιών στο Μαϊάμι, που θα φέρουν την «χρυσή» υπογραφή του. Μονάχα που σαφώς και δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα δάχτυλά του και τα δαχτυλίδια πρωταθλητή ή την βέρα που φόρεσε πρόσφατα με την σύντροφό του, Σαβάνα Μπρίνσον. Ούτε μόνο για τον καρπό του και τα ρολόγια που θα φοράει σε αυτόν. Κυρίως, εκτός φυσικά της επερχόμενης σεζόν και του στόχου του «three-peat») τον απασχολεί το μέρος που… θα πάρει σύνταξη. Όχι, βεβαίως, σε βαθιά γεράματα.

Το επόμενο συμβόλαιο του 28χρονου ΛεΜπρον θα είναι πιθανότατα το τελευταίο (ως μάξιμουμ σε χρόνια και χρήματα) της καριέρας του και το μέρος και η ομάδα που θα απολαύσει τα «-άντα» του πρέπει να είναι ζεστό. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε στην συνέντευξή του, μάλλον αποκλείοντας την πιθανότητα να επιστρέψει στην γενέτειρά του, το Κλίβελαντ… «Μου λείπει ο αργός ρυθμός της ζωής πίσω στο σπίτι, όμως έχω συνηθίσει κάποια προνόμια που έχω στη νέα πόλη μου. Όπως το φρέσκο ψάρι και τα γλυκά φρούτα. Το σπίτι όπου θα αποσυρθώ θα είναι κάπου ζεστά, δεν θέλω να επιστρέψω στους κρύους χειμώνες», τόνισε ο πρώην παίκτης των Καβς, χαροποιώντας τους φαν των Χιτ, που έχουν το πλεονέκτημα του… καιρού στην Φλόριντα. Και παράλληλα, έκανε τους φίλους των Λέικερς να αισιοδοξούν, έστω κι αν ο GMτου (επίσης σχεδόν μόνιμα καλοκαιρινού) Λ.Α., Μιτς Κάπτσακ, δεν θέλησε την προηγούμενη μέρα να μιλήσει ανοικτά για την μεταγραφική αγορά και τους στόχους των Λέικερς για το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα