Ο «φονιάς» από την Αγιά... (vid)

Ο Ερμής Αγιάς, ήταν η δεύτερη ομάδα από τον πρώτο όμιλο του Βορρά στη Γ' Εθνική, που κατάφερε να πετύχει τον προβιβασμό της στη Β' Εθνική. Σε μία σεζόν, η οποία περιείχε μέχρι και μηδενισμό σε αγώνα με τον Μακεδονικό, ο θεσσαλικός σύλλογος κατάφερε να αντεπεξέλθει σε κάθε «εμπόδιο» που ορθώθηκε μπροστά του, για να δηλώσει «παρών», αναφορικά με την πρόκληση της τρίτης τη τάξει κατηγορίας.

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Ερμή, ήταν ασφαλώς ο Στέλιος Καλεμτζάκης. Ο έμπειρος γκαρντ, ερχόμενος με «κεκτημένη ταχύτητα» από την εξίσου επιτυχημένη θητεία στον Μανδραϊκό την προηγούμενη σεζόν,

όταν και αγωνιζόταν στον πρώτο όμιλο του Νότου, αποτέλεσε έναν εκ των «ακρογωναίων λίθων» του συνόλου του Γρηγόρη Γιασάρη, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 11 πόντους και 4.7 ασίστ και συμβάλλοντας καταλυτικά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. Είτε εκτελώντας έξω από τη γραμμή των 6.75, είτε με διεισδύσεις ή σερβίροντας έτοιμα καλάθια στους συμπαίκτες του, ήταν πάντα στους μπροστάρηδες.

Οι συνεργασίες του δε, με τον Νέστορα Κόμματο, θα μπορούσαν να βρίσκονται άνετα μέσα στις στιγμές θεάματος που προσέφερε ανά στιγμής ο Ερμής, με τον «κώδικα επικοινωνίας» που είχαν αναπτύξει οι δυο τους, να είναι αξιοζήλευτος. Κάπως έτσι, μπορούν να χαρακτηριστούν τα κατορθώματα του Καλεμτζάκη, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα