Ο εκλεκτός του Πιανιτζιάνι...

Υστερα από τη συμφωνία και τις υπογραφές με τη Φενέρμπαχτσε, ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι σηκώνει τα μανίκια και πιάνει δουλειά, καθώς ήδη έχει κάνει τις πρώτες εισηγήσεις για μεταγραφές στη διοίκηση της τουρκικής ομάδας.

Ενας από τους παίκτες που αρέσουν πολύ στον Ιταλό τεχνικό, είναι ο Τζέιμς Ουάιτ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος Αμερικανός αγωνιζόταν τη σεζόν 2010-11 στη Σασάρι και το περασμένο καλοκαίρι έφτασε μία ανάσα

από τον Παναθηναϊκό, όμως για έναν λόγο που ποτέ δεν θα καταλάβουμε προτιμήθηκε ο Λόγκαν. Εκείνη τη σεζόν, ο Ουάιτ την τελείωσε μετρώντας 20.2 πόντους ανά παιχνίδι.

Φέτος φόρεσε τη φανέλα της Σκαβολίνι, συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, έχοντας 17.1 πόντου και 4.6 ριμπάουντ ανά αγώνα. Τα νούμερα συνεχίζουν να λένε αλήθειες για τον Αμερικανό, καθώς τις δύο τελευταίες σεζόν σουτάρει με ποσοστό πάνω από 60% εντός παιδιάς, ενώ είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακός, και γίνεται εύκολα από τους αγαπημένους της εξέδρας.
To παρατσούκλι "The flight" (="η πτήση") άλλωστε δεν είναι τυχαίο...

{video1}

Ο Ουάιτ έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της Φενέρ στο παρελθόν και συγκεκριμένα την περίοδο 2007-08, όταν και οι Τούρκοι έφτασαν στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, κέρδισε και τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game της γειτονική χώρας. Από τότε όμως έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, θα μιλάμε για μία σπουδαία μεταγραφή...

{video2}

Keywords
Τυχαία Θέματα