Ο ΑΣ Καρδίτσας ανοίγει τους ορίζοντες του...

Ο ΑΣ Καρδίτσας μπορεί να συμμετέχει ακόμα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά το μόνο που σκέφτονται οι άνθρωποι του είναι το μέλλον, και η νέα σεζόν που θα βρει την Θεσσαλική ομάδα στην Β' Εθνική.

Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία μιας ευρείας αθλητικής οικογένειας που θα στηρίζει τον αθλητισμό αλλά και την κοινωνική συνοχή της πόλης, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το «karditsasportiva.gr». Για αυτό τον σκοπό ο σύλλογος κάνει άνοιγμα προς τον κόσμο του με κυρίαρχη φιλοσοφία της διοίκησης είναι

πως ο Α.Σ.Κ. δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, παρά μόνο της Καρδίτσας. Ανήκει στην Καρδίτσα, αντλεί δύναμη από αυτή και στα πλαίσια αυτής της αμφίδρομης σχέσης, το σωματείο ανοίγει τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών.

Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής μας, που έχει αγκαλιάσει και στηρίξει την προσπάθεια του Α.Σ.Κ., έχει τώρα την ευκαιρία να συμμετέχει στα κοινά του σωματείου, αποκτώντας φωνή και γνώμη σε όλα τα θέματα. Η κατάθεση προτάσεων, ο έλεγχος και η κριτική, η συμμετοχή στις δραστηριότητες του σωματείου, είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που έχει το κάθε μέλος του Α. Σ. Καρδίτσας. Η διαδικασία είναι διαρκής και απολύτως ανοικτή. Όποιος φίλαθλος επιθυμεί, μπορεί να εγγραφεί ως μέλος του σωματείου, αποκτώντας ενεργό ρόλο στα κοινά του σωματείου, συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του μπάσκετ στην περιοχή μας. Αρκεί η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, η οποία διατίθεται από τα μέλη της διοίκησης, με την ομάδα να ανοίγει με αυτόν τον τρόπο τους ορίζοντες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα