Ο… άλλος κόσμος της Α1

Μετρώντας αντίστροφα για το τζάμπολ της Α1 ολοκληρώθηκε και η προκήρυξη του πρωταθλήματος, μέσα στην οποία υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα σημεία αλλά και μερικά παράδοξα.

Ένα από τα ενδιαφέροντα είναι ότι καθορίστηκε η… ιεραρχία του ποια ομάδα θα έχει τον πρώτο λόγο για ημέρα ορισμού αγώνα. Ο ερχόμενος από ταξίδι θα έχει προτεραιότητα έναντι αυτού που ετοιμάζεται για ταξίδι. Μπορεί δηλαδή ένας που παίζει Ευρωλίγκα Παρασκευή να ζητήσει το παιχνίδι του στο πρωτάθλημα να γίνει Δευτέρα και θα γίνει αποδεκτό το δικό του αίτημα ακόμα κι αν ο αντίπαλος έχει για παράδειγμα αναχώρηση για ευρωπαϊκό

ματς το πρωί της Τρίτης.

Στα παράδοξα εντάσσεται η αποδοχή του αιτήματος του Ολυμπιακού για αύξηση του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου στην τιμή εισιτηρίου για έναν αγώνα από… 100 σε 150 ευρώ. Παράδοξα όχι γιατί έκανε το αίτημα ο Ολυμπιακός, που φυσικά έχει και τον χώρο και τον κόσμο να «υποστηρίξουν» τέτοιες τιμές σε διακεκριμένες θέσεις, ούτε ότι το έκανε αποδεκτό ο ΕΣΑΚΕ. Απλά όταν σκεφτεί συνολικά κάποιος τα ματς με τα 50-60 εισιτήρια, τα γήπεδα που δεν τα λες και παλάτια και διάφορα άλλα της καθημερινότητας της Α1, καταλαβαίνει ότι μιλάμε για… άλλους κόσμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα