Ντόρσεϊ: "Με... προκάλεσαν"

Αναμφίβολα, η πιο εντυπωσιακή φάση του φιλικού του Ολυμπιακού με τη Σάσαρι, ήταν το κάρφωμα του Τζόι Ντόρσεϊ, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το ταμπλό και να λήξει ο αγώνας δύο λεπτά νωρίτερα από το κανονικό. Ο Αμερικανός σέντερ, μίλησε για το επίτευγμα του στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων", αναφέροντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, αφού έχουν προηγηθεί άλλες τέσσερις.

"Στο επαγγελματικό μπάσκετ είναι η πρώτη φορά που έσπασα ένα ταμπλό, αλλά στο παρελθόν

το είχα κάνει άλλες τέσσερις φορές", είπε ο Ντόρσεϊ και συμπλήρωσε, πως ουσιαστικά, οι συμπαίκτες ήταν αυτοί που τον προκάλεσαν να σπάσει ακόμα ένα ταμπλό: "Κάποια παιδιά στον πάγκο μου έλεγαν ότι συνεχώς μιλάω γι’ αυτό αλλά…

Μπορούσα να είχα σπάσει το ταμπλό και στο Καρπενήσι. Ο κόουτς με έβαλε στα τελευταία τρία λεπτά, ο "Παπ" μου έδωσε την μπάλα κι έβαλα όλη μου τη δύναμη για να προσπαθήσω να το σπάσω. Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ευχαρίστησα τον κόσμο, όλοι τρελάθηκαν και το παιχνίδι τελείωσε δυο λεπτά νωρίτερα", κατέληξε γελώντας.

Μετά το τέλος του αγώνα, βγήκε από τα αποδυτήρια και φωτογραφήθηκε με το θρυμματισμένο ταμπλό με καμάρι, προς τέρψιν των μικρών Ιταλών φιλάθλων που τον περίμεναν για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα