Νίκησε τους Μπουλς ο Ρόουζ, καταιγιστικοί Σπερς και Ουόριορς (videos)

Οι Νιου Γιορκ Νικς δεν έδειχναν καλό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, όμως κατάφεραν να βρουν τα σωστά τους πατήματα κόντρα στους Σικάγο Μπουλς και να τους λυγίσουν.

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, συντρίβοντας τους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ υψηλές πτήσεις είχαν και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς απέδρασαν

με το διπλό από το Μπρούκλιν κόντρα στους Νετς και οι Ντένβερ Νάγκετς συνέτριψαν τους Ιντιάνα Πέισερς, σκοράροντας 140 πόντους! Τέλος, οι Φίνιξ Σανς πλήρωσαν τις λανθασμένες επιλογές τους όταν κρινόταν το παιχνίδι και έχασαν από τους Ντάλας Μάβερικς.

Αποτελέσματα:

Νάγκετς-Πέισερς 140-112

Νετς-Πέλικανς 95-104

Νικς-Μπουλς 104-89

Σπερς-Λέικερς 134-94

Σανς-Μάβερικς 108-113

Ουόριορς-Πίστονς 127-107

Αναλυτικά:

Οι καλές μέρες επέστρεψαν για τους Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το "Madison Square Garden" και πήραν το πολύτιμο ροζ φύλλο κόντρα στους Σικάγο Μπουλς με 104-89.

Η απουσία του Τζίμι Μπάτλερ ήταν κομβική για τους "ταύρους", τη στιγμή που ο Ντέρικ Ρόουζ (17 πόντοι) πήγε... εκδίκηση από την πρώην ομάδα του, έχοντας συμπαραστάτες του τον Καρμέλο Άντονι με 23 πόντους και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρα στο ΝΒΑ με 19 πόντους.

Πολύτιμος για τους νικητές ήταν ο Γιοακίμ Νοά με 12 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ για τους Μπουλς ο Ντουέιν Ουέιντ πάλευε σχεδόν μόνο του με 22 πόντους, χωρίς να έχει στο πλευρό του ούτε τον Μπάτλερ, αλλά ούτε και τον Νίκολα Μίροτιτς (ίωση).

Σε... πάρτι μετέτρεψαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς την αναμέτρηση με τους Λος Άντζελες Λέικερς, κυριαρχώντας σε κάθε μήκος και πλάτος του γηπέδου, με το τελικό 134-94 να είναι απόλυτα δίκαιο!

Οι παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς δεν έδειξαν... οίκτο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, θέλοντας να αποδείξουν πως μπορούν να γίνουν και στο σπίτι τους, εξίσου αποτελεσματικοί με εκτός έδρας.

Ο Καουάι Λέοναρντ ήταν ασταμάτητος, "γράφοντας" 31 πόντους με 8/9 ελεύθερες βολές και 10/13 σουτ εντός πεδιάς, με τον Πάου Γκασόλ να είναι χάρμα ιδέσθαι όπως μαρτυρά και η στατιστική του: 22 πόντους με 4/5 ελεύθερες βολές, 9/9 δίποντα, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ!

Ο Κλέι Τόμπσον επέστρεψε, σημειώνοντας 23 πόντους και συγχρονίστηκε ιδανικά με τους Κέβιν Ντουράντ (25 πόντοι με 10/15 σουτ εντός πεδιάς) και Στεφ Κάρι (24 πόντοι με 9/17 προσπάθειες εντός πεδιάς).

Με τους "Big Three" τους, λοιπόν, να σημειώνουν μαζί 72 πόντους, το τελικό 127-107 ήταν αναπόφευκτο για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ στα αξιοσημείωτα του ματς ήταν και οι 13 ασίστ του Ντρέιμοντ Γκριν...

Keywords
Τυχαία Θέματα