Νέος θρίαμβος για τους Νέους!

Σε ακόμη έναν «υγιεινό περίπατο» προέβη η Εθνική Νέων Ανδρών, «διαλύοντας» με 73-49 την αντίστοιχη της Μεγάλης Βρετανίας. Παρά το γεγονός, ότι δεν αγωνίστηκαν οι Διονύσης Σκουλίδας και Κώστας Αντετοκούνμπο, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να έχει χρόνο συμμετοχής μόλις πέντε λεπτών, οι διεθνείς μας είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης σε όλη της τη διάρκεια, φτάνοντας με άνεση σε ακόμη μία νίκη, σε φιλικό παιχνίδι πριν το Ευρωμπάσκετ Β' Κατηγορίας της Χαλκίδας. Θετικός ήταν στην πρώτη του φετινή εμφάνιση

με την εν λόγω ομάδα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, γνώρισαν αντίσταση ουσιαστικά μόλις για ένα δεκάλεπτο, με το σκορ στο 22-17. Μέσα σε τέσσερα λεπτά, έκτοτε, «εκτοξευσαν» τη διαφορά με ένα σερί 17-0, τελειώνοντας εκεί ουσιαστικά την υπόθεση νίκης. Με τη «γαλανόλευκη» να κάνει «θραύση» στο δημιουργικό κομμάτι, με 21 ασίστ συνολικά έναντι 11 των Βρετανών, στοιχείο που έκανε τη διαφορά, όταν και οι δύο πλευρές υπέπεσαν σε 15 λάθη έκαστη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να υπερασπιστούν, χωρίς προβλήματα για ακόμη μία φορά, την έδρα τους.

Κορυφαίοι, ήταν ο Γιώργος Τσαλμπούρης με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ, καθώς και ο Θωμάς Κώττας με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ο Κάιλ Κάρεϊ, ξεχώρισε με 13 πόντους και 4/6 σουτ για τους ηττηθέντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα