Νέος πρόεδρος στους Λέικερς ο Μάτζικ Τζόνσον!

Ο Μάτζικ Τζόνσον επέστρεψε! Αυτή τη φορά, στο κομμάτι της προεδρίας της αγαπημένης του ομάδας. Σε μια δραματική κίνηση που γίνεται κυρίως ώστε να αναδιαμορφώσει ριζικά ένα από τα ποιο επιφανή franchise, οι Λέικερς διόρισαν νέο πρόεδρος της ομάδας τον "Hall of Famer" Μάτζικ Τζόνσον. Παράλληλα ο παλιός general manager Μιτς Κούπτσακ απαλλάχθηκε των καθηκόντων του. Την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και ο αντιπρόεδρος Τζίμι Μπας. Η ομάδα περνάει σε νέα

διάσταση και εποχή αφού η κίνηση της ανάληψης καθηκόντων προεδρίας από τον Τζόνσον έχει ως στόχο να ξεκολλήσει την ομάδα από τον πάτο της Δυτικής Περιφέρειας.

Ο Τζίμι Μπας προχώρησε σε δηλώσεις αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα προχώρησα σε μια σειρά δραστηριοτήτων προκειμένου οι Λέικερς να φτάσουν στις απαιτήσεις του Dr. Τζέρι Μπας και τις προσδοκίες των φιλάθλων μας. Έτσι, λοιπόν, ο Μάτζικ Τζόνσον αναλαμβάνει τον ρόλο του προέδρου και θα λογοδοτεί απευθείας σε εμένα. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτηση νέου General Manager που θα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τον Μάτζικ και τον προπονητή Λιουκ Γουόλτον. Ο Έρβιν, ο Λιουκ και ο νέος GM θα βάλουν τις βάσεις της επόμενης γενιάς του μεγαλείου των Λος Άντζελες Λέικερς»

Από την άλλη ο Μάτζικ Τζόνσον τόνισε την αγάπη του για την ομάδα.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, το να γυρίσω στους Λέικερς ως πρόεδρος. Είμαι μέλος τους από το 1979 και αγαπώ αυτόν τον οργανισμό. Θα κάνω τα πάντα για να χτίσουμε ξανά νοοτροπία νικητή εντός κι εκτός παρκέ. Έχουμε έναν εξαιρετικό κόουτς και σπουδαίους νέους παίκτες. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε οι Λέικερς να γίνουν ξανά πρωταθλητές»

Στην εκπομπή μάλιστα First Take στην Αμερική ο "Magic" τόνισε πως θα ήθελε πολύ να βρεθεί στα διοικητικά του πλάνα ο Κόμπι Μπράιαντ, ώστε άλλος ένας θρύλος του μπάσκετ και των Λέικερς να βοηθήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα