Νέος χορηγός για τον Πανερυθραϊκό

Νέα χορηγική συμφωνία για τον Πανερυθραϊκό, αφού η ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική θα συνεργάζεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με το κτήμα Diamond, το όποιο θα συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με το κτήμα Diamond και το καλωσορίζει ως χορηγό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και ευγνώμονες που το κτήμα Diamond με τη συμφωνία αυτή συμβάλλει δυναμικά

στην προώθηση της ομάδας.

Λίγα λόγια για το νέο χορηγό:

Το Κτήμα DIAMOND, ιδανική επιλογή για τις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, δίπλα στις όχθες του ρέματος της Χελιδονούς, στην Νέα Κηφισιά.

Διοργανώνουμε εκδηλώσεις όπως Γάμους, Βαπτίσεις, Παιδικά Πάρτι, Εταιρικά Εvent, Συνέδρια, Meetings, Παρουσιάσεις, Συνεντεύξεις τύπου, Εκθέσεις Ζωγραφικής, Gala events, Cocktail & Θεματικά Party.”

Διεύθυνση: Δεκελείας 8, (Πρώην Κηφισιάς), Ρέμα Χελιδονούς, Νέα Κηφισιά Τ.Κ. 14 564, Αθήνα, Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 210 3247719-20 και στο κινητό: 6978488402 ή μέσω e-mail: [email protected] , [email protected]
Το ΔΣ του Πανερυθραϊκού ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα