Νεό «καρφί» Καντέρ σε Αταμάν! (pic)

Η κόντρα αυτή δεν έχει τέλος! Η Εθνική Τουρκίας ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Γαλλίας με 75-63 και ο Ενές Καντέρ δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί για ακόμη μία φορά στον Εργκίν Αταμάν, όντας για ακόμη μία χρονιά, εκτός αποστολής για τη γειτονική μας χώρα, λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Μανίλα.

Ο σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο οποίος δε συμμετέχει στην Εθνική Τουρκίας για πολιτικούς λόγους, καθώς διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρώην ιμάμη της, Φετουλάχ

Γκιουλέν, έχει κατηγορήσει και στο παρελθόν τον κόουτς Αταμάν, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, αρνείται να δηλώσει τον πραγματικό λόγο αποκλεισμού του, ενώ δεν έχει διαστάσει να αποκαλέσει «δικτάτορα» τον πρωθυπουργό της χώρας του, Ταγίπ Ερντογάν. Αυτή την φορά, τον θεωρεί υπεύθυνο για τις λανθασμένες του επιλογές σε αυτό το Προολυμπιακό, σε συνδυασμό με το ότι επιχειρεί να μεταφέρει τις ευθύνες στους παίκτες του.

«Κάνει τους παίκτες υπεύθυνους για τα δικά του λάθη. Τι κάνεις; Είσαι ένας φροντιστής ή μία μασκότ;», ήταν η νέα επίθεση του Καντέρ στον Αταμάν, μέσω Twitter και όπως φαίνεται, η κόντρα θα έχει έκταση... τουρκικού σήριαλ!

Başarısızlığını oyunculara yıkan bir antrenör. Sen ne iş yaparsın, 'malzemecilik' mi 'Maskot' lukmu..!

— Enes Kanter (@Enes_Kanter) 9 Ιουλίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα