«Μοσχοβίτης» ο Μπουνγκού-Κολό (pic)

Στη Ρωσία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νομπέλ Μπουνγκού-Κολό, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Χίμκι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Κονγκολέζος φόργουορντ, μετά από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα της Λιμόζ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κατάφερε να κερδίσει την επιβράβευσή του και να μετακομίσει στη Μόσχα, για λογαριασμό της ομάδας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Η Χίμκι ανακοίνωσε την απόκτησή του, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή της γραμμή, στην προσπάθειά της για μία πορεία

ανταγωνισμού σε VTB League και Eurocup.

Ο ίδιος ο παίκτης, στις πρώτες του δηλώσεις, είπε τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να υπογράφω στη Χίμκι. Είναι κάτι που ευχόμουν να γίνει και τώρα έγινε πραγματικότητα. Περιμένω μια επιτυχημένη χρονιά με τη Χίμκι, με πολλές νίκες και να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν ξέρω ακόμα πολλά για τη Ρωσία και το πρωτάθλημά της, αλλά γνωρίζω πως η VTB είναι μία από τις καλύτερες λίγκες στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη πρόκληση να παίξω σε αυτή τη λίγα και θα μου δώσει περισσότερη γνώση κι εμπειρία».

.@Nobeezy16: I'm really honored about my signing with @Khimkibasket https://t.co/iKSijssG2O pic.twitter.com/VbnBcRWA0z

— BC Khimki (@Khimkibasket) 2 Σεπτεμβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα