Μόργκαν: «Η ιστορική στιγμή και η νέα μεγάλη πρόκληση»

Για την πρώτη νίκη της Κύμης στο πρωτάθλημα της Α1 έγραψε ο Τζόρνταν Μόργκαν αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Παράλληλα ο παίκτης της Κύμης θέλησε να μοιραστεί με τους αναγνώστες του blog του και τη νίκη του στο μπόουλινγκ απέναντι στον συμπαίκτη του, Ελ Αμίν.

Αναλυτικά:

Ζήσαμε μια ιστορική στιγμή! Η Κύμη SEAJETS την πρώτη της νίκη στην Stoiximan.Gr Basket League!

Είμαστε όλοι πολύ

περήφανοι από τον τρόπο που παίξαμε την Δευτέρα ενάντια στον Κόροιβο. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών. Όπως ανέφερα την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε πολλά να μάθουμε από την ήττα μας στο Λαύριο.

Απέναντι στον Κόροιβο ήμασταν μια τελείως διαφορετική ομάδα. Αμυντικά βγάλαμε πολύ ενέργεια, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο και καταβάλαμε πολύ προσπάθεια για να μαρκάρουμε κάθε σουτ και για να δίνουμε βοήθειες στους συμπαίκτες μας. Στην επίθεση, είχαμε πολύ καλές συνεργασίες, μοιράσαμε καλύτερα από ποτέ την μπάλα μεταξύ μας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσουμε το ματς με 24 ασίστ! Ήταν υπέροχο επίσης για εμάς να πανηγυρίσουμε και την πρώτη νίκη του προπονητή μας Βασίλη Μπρατσιάκου στην κατηγορία!

Αυτή η εβδομάδα μας έφερε νέες προκλήσεις. Αρχικά, πρόκειται για μια «σύντομη» εβδομάδα, αφού παίξαμε Δευτέρα και ξαναπαίζουμε Σάββατο. Επιπλέον είχαμε κάποιες αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στον τρόπο δουλειάς του νέου βοηθού προπονητή κ. Θωμά Νίκου και να τον βοηθήσουμε και αυτόν να αισθανθεί άμεσα άνετα με την ομάδα μας. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη, που με την ενέργεια που μεταδίδει έχει ήδη μεγάλη επιρροή στις προπονήσεις και αναμφίβολα θα δυναμώσει την ομάδα μας.

Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε αυτήν την εβδομάδα είναι ότι παίζουμε εναντίον μιας πολύ ισχυρής ομάδας, της ΑΕΚ. Προετοιμαζόμαστε με μεγάλη προσήλωση, γνωρίζοντας ότι έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα το Σάββατο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε αυτό το μεγάλο αγώνα μπροστά στους φιλάθλους μας. Από ότι έχω ενημερωθεί το γήπεδο θα είναι γεμάτο!

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ενημερώσω τον κόσμο ότι αυτή την εβδομάδα «διέλυσα» τον συμπαίκτη μου “Mo” El Amin στο bowling. Από ότι κατάλαβα εδώ στην Ελλάδα το bowling δεν είναι τόσο δημοφιλές σπορ (ένας από τους προπονητές μας γέλασε μαζί μας επειδή θέλαμε να πάμε), αλλά στην Αμερική είναι πολύ διαδεδομένο και πολλοί φίλοι το επιλέγουν ως διασκέδαση.

Ο Μο και εγώ επισκεφτήκαμε μετά την νίκη μας το bowling της Χαλκίδας και για να το πω κάπως απλά, τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν καλά για τον φίλο μου το Μο. Βέβαια, είναι πολύ πιθανόν αν τον ρωτήσετε για αυτό το θέμα να μην σας πει όλη την αλήθεια για ότι συνέβη!

Keywords
Τυχαία Θέματα